torstai 14. toukokuuta 2020

Clarinsin loistava uutuus - Joli Rouge Crayon

*saatu ilmaistuote


Heii!

On vihdoin toukokuu ja nämä ihanat huulituotteet ovat ulkona!

Tuon lausahduksen pitäisi olla teille yllättävä kuulla, minähän en ole mikään huulituotteiden ykkösfani, keskityn enemmän meikkipohjaan tai silmämeikkiin. Näissä nyt vaan on kaikki kohdallaan.


Clarinsin Joli Rouge Crayon tuli osana Clarinsin muita uusia huulituotteita. Rouge Crayon on nimetty huultenrajauskynäksi ja siihen se sopiikin, minusta tämä on aivan loistava koko huulilla.

Koostumuksessa on mennyt jokin niin oikein - huulikynä liukuu huulilla todella liukkaasti (niin liukkaasti etten uskonut tämän ikipäivänä olevan kestävä), mutta yllätyksekseni kuivahtaa samettisen mattaiseksi. Samaan aikaan koostumus ei ole niin matta, että se kuivattaisi. Loistavinta tässä on se, että tämä kestää huulilla TUNTEJA! Ensituntu antaa tästä aivan erilaisen kuvan kuin millaisia nämä oikeasti ovat. Clarins on siis tuonut markkinoille loistavia, kestäviä arkipunia/huultenrajauskyniä, jotka antavat periksi vasta rasvaisen ruoan kanssa kunnolla.

Huulikynistä markkinoille tuli neljä pigmenttistä sävyä joista minulle saapui kaksi. Nude Brick* ja Joli Rouge* ovat molemmat omilla tavoillaan hyvin klassisia - Nude Brick tuo huulille hieman huulten sävyä tummemman, mutta kuitenkin luonnollisen punan ja Joli Rouge räväkän, lähes paloautonpunaisen hehkun. Kaksi muuta sävyä ovat Plum ja Soft Berry, Plum on sävynä sen kuuloinen että se minun on vielä metsästettävä!


Olen sanonut useita kertoja, miten en ole huulituoteihminen. Tähän on useita syitä. Ensinnäkin hammasluuni on kellertävä ja useat sävyt korostavat kellertävyyttä, toiseksi en tykkää korjailla huulimeikkiä tai vahingossa sotkea sillä. Tälläisten koostumusten kanssa minulla on kuitenkin mukava olo - puna kuivahtaa huuliin, ei sotke helposti tai vaadi uudelleenpunaamista. Olisiko tämä sinunkin tuleva lemppari?

Clarinsin saatavuus on laaja, sitä löydät esimerkiksi Sokoksilta.


Rentouttavaa loppuviikkoa💓




 

2 kommenttia:

  1. Clarinsin huulituotteet on muutenkin parhautta. Selektiivisistä melkein voisi sanoa, että hinta/laatusuhteeltaan parhaimpia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole ihan niin hirveästi Clarinsin huulituotteisiin tutustunut, mutta yllätyin kyllä tosi positiivisesti!

      Poista