tiistai 3. joulukuuta 2019

Oletko miettinyt kiinteitä hiustuotteita? Kokeile Nurme!

*saatu ilmaistuote


Heii!


Useat yritykset ovat halunneet panostaa enemmän pakkauksettomuuteen tai pakkauksien kierrätettävyyteen. Kiinteässä muodossa olevat pakkauksettomat tai pahvipakkauksessa olevat tuotteet ovat helppoja kuljettaa, myös lentokoneen käsimatkatavaroihin nämä sopivat vallan mainiosti nesteettömyytensä takia

Nurme toi markkinoille jokin aika sitten muutaman palashampoo uutuuden, kurkataanpa yhteen!





Tea Tree Oil Shampoo Bar* on nimensäkin mukaisesti palamuodossa oleva shampoo. Itselläni on pitkät hiukset ja olen vältellyt viimeiseen asti palatuotteita - muistikuvani vievät minut takaisin ensimmäisiin kokeilemiini palashampoisiin ja niiden takuuvarmasti tuomaan lähmäisyyteen. Sillä olikin mielenkiintoista, miten päädyin kokeilemaan palashampoota uudelleen.

Nurmen shampoopalan on tarkoitus kosteuttaa hiuksia sheavoilla sekä rauhoittaa kutisevaa hiuspohjaa ja edesauttaa hiusten kasvua teepuöljyllä. Shampoosta löytyy myös useita erilaisia öljyjä, ei ihmekään että se tuntui niin ravitsevalta. Pala tuoksuu selkeästi teepuuöljyltä ja se jakaa varmasti mielipiteet, minua tuoksu ei haittaa eikä se toistu terävänä huuhtelun jälkeen.

Mihin kiinnitin huomiota tämän shampoopalan kohdalla oli se millaiset ohjeet tähän on annettu. Palaa suositeltiin levittämään hiuksiin suoraan osio kerrallaan ja vaahdottamaan jokainen kohta huolellisesti - en ole koskaan törmännyt näin yksityiskohtaisiin vinkkeihin palashampoon kohdalla.

Ensimmäisessä pesussa sainkin hiuksiini takkuisen lähmäisyyden aikaan. Palasin takaisin pakkauksen äärelle ja luettuani ohjeet huolellisemmin tiesin mitä tein taas väärin. Shampoopala on selkeästi nesteshampoita työläämpi, mutta uskaltaisin useamman kokeilun jälkeen väittää, että nämä toimivat hyvin, kunhan vain vaahdotukseen ja levitykseen kiinnittää kunnolla huomiota. Pitkät hiukset toki tuovat suuremmat haasteet tähän, mutta niistäkin selviää. Tätä oikein käyttäessä en tarvinnut hiuksiini edes hoitoainetta ja inhottava atooppisen kuiva kutina alkoi helpottaa.


Luulin, etten oikeastaan koskaan lämpeäisi palashampoille niistä saamieni kokemusten vuoksi, mutta täytyy myötää, että tykkäsin siitä miten tämä vaikutti varsinkin päänahkaani. Olen useita kertoja maininnut, miten minulla on atooppinen kutiseva iho ja siihen saa jatkuvasti etsiä uusia kikkoja, tämä tuntuu toimivan päänahan hoitamiseen.

Niin ja jos et itse lämpene kiinteille tuotteille, ehkä joku lähipiiristäsi arvostaisi sellaisia vaikka joulumuistamisena.


Palan löydät muun muassa täältä, täältä ja täältä.



Ihanaa alkuviikkoa sinne💓






 

4 kommenttia:

  1. Nurmen tuotteet on ihan mahtavia! Palatuotteet on muutenkin aika in just nyt ja loistavia palavaihtoehtoja löytyy ihan joka kategoriasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kokeillut Nurmelta vaan muutamaa tuotetta, mut on kyllä tosi miellyttävää luonnonkosmea :)

      Poista
  2. Näiden kanssa joutuu kyllä olemaan tarkempi ja huolellisempi kuin nestemäisten shampoiden kanssa, ja mulla valitettavasti aika harvoin hermot riitää siihen työhön, mitä nää vaatii :D Se Nurmen uusi Lemongrass palashampoo tuoksuu aivan ihanalta!

    VastaaPoista