tiistai 29. lokakuuta 2019

Baylis&Harding Sweet Mandarin&Grapefruit jalkatuotteet

Heii!


Joulua kohti kun hiivitään, niin voisi olla vihdoin aika puhua joululahjasetin tuotteista, jotka sain viime jouluna! Niin se vaan aika pakenee kuin varkain, mihin tämä vuosi on oikein mennyt. Mutta toisaalta, ehkä saatte tästä vinkin jollekin läheisellenne, jos siis törmäätte tähän settiin tänä vuonna jossain.


Nämä makean mandariinin ja greipin tuoksuiset tuotteet olivat tosiaan osa joulusettiä johon kuului myös pehmeät pörrösukat, tykkään niin tälläisistä! Voiteesta riittää pitkäksi aikaa, mutta harmittelin vähän kun jalkakylpyrakeista ei ollut kuin yhteen kertaan.

Jalkakylpyrakeet sulivat hyvin lämpimään veteen ja tuoksuivat herkulliselta, mutta hieman mausteiselta. Arvelin rakeita jotenkin enemmän jalkoja "puhdistavaksi" kuin hoitavaksi, niinpä olinkin positiivisesti yllättynyt kun iho tuntui joustavan pehmeältä kuivaamisen jälkeen. Näistä on jotenkin tosi vaikea kertoa sen enempää yhden kerran kokemuksella, harmittaa ettei näitä ollut enemmän!

Voiteen suhteen minulla ei ollut minkäänlaisia odotuksia. Koostumus paljastuikin keskipaksuksi, mutta ohuen liukkaasti levittyväksi - tästä siis riittääkin huomattavasti pidemmäksi aikaa kun mitä arvelin. Käytän itse yleensä paksumpia voiteita jaloille, mutta olin tyytyväinen tämän imeytyvyyteen ja ohuudesta huolimatta hoidettuun jälkituntuun. Kokisin tämän kuitenkin olevan parhaimmillaan lämpimämpinä kuukausina, Suomen talvelle kun ei pärjää kovin moni ihonhoitotuote muutenkaan!


Vitkuttelin pitkään tämän avaamisen kanssa sen takia etten välitä sitrustuoksusista omassa ihonhoidossani tai tuoksuissa. Sillä olikin hauska huomata ettei nämä ollut kirpeän sitruksisia ollenkaan! Kirpeyttä on pehmennetty jasmiinilla ja appelsiinipuun kukilla, tuoksu onkin sekoituksena todella miellyttävä.

Baylis&Harding tuotteita on alkanut näkymään Suomessa enemmissä määrin vuosien saatossa, taisin törmätä Citymarketissakin jo ainakin yhteen merkin lahjasettiin.

Oletko sinä tutustunut Baylis&Harding-merkin tuotteisiin? Onko sinulla heiltä lemppari tuotesarja?


Ainiin, voisin tässä kohtaa ilmoittaa että Sydänpäivän arvonnan voittaja on arvottu ja häneen otettu yhteyttä💓



Lämmintä päivää💓







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti