torstai 31. lokakuuta 2019

Laveran ihana Natural Superfruit suihkugeeli

*pr-näyte


Heii!


Tänään voisinkin esitellä teille yhden Laveran uusista suihkugeeleistä, nimittäin Natural Superfruit Organic Acai&Organic Goji Berry Body Washin*.


Kosmetiikan maailmassa tuntuu jatkuvasti putkahtelevan uusia tai jo olemassa olevat tuotteet uudistuvat, niinpä Laverakin on tuonut markkinoille kaiken muun lisäksi esimerkiksi uusia värjättyjä suihkugeelejä. Hauskan värikkäät suihkutuotteet tuovat niihin leikkisyyttä ja pirteyttä, pitkäänhän luonnonkosmetiikka tunnettiin lähinnä yrttisenä ja värimaailmaltaankin ummehtuneena. Niin ja hei, näiden värjäykseen on käytetty toki merkille uskolliseen tapaan erilaisia kukkauutteita ja bataattia.

Tämä acai- ja gojimarjaa sisältävä suihkugeeli on geelimäisen läpinäkyvää ja tyttömäisen pinkkiä, se ei minulla niinkään vaahtoa vaan liukuu paksuhkona iholle. Tuoksun suhteen hämmennyin - kun aloin tätä ensin levittämään, tuli mieleeni prikulleen S-ryhmän Rainbown pienessä purkissa oleva marjajogurtti! Tuoksu kuitenkin pehmenee levitettäessä ja huuhtelun jälkeen sitä ei enää niin haistakaan. Koin tämän pehmeästi ihoa puhdistavaksi ja otolliseksi varsinkin kylmempiin kuukausiin!

Suihkugeelin sanotaan vaahtoavan runsaasti, mutta minulla se ei tosiaan niin tehnyt - tosin tässä on hyvä ottaa huomioon kaikki käyttämäni atooppisen ihon vartalovoiteet, niiden päälle kun ei vaahtoa oikeastaan mikään hellemmin pesevä!


Minusta on ollut ihana huomata miten useampi luonnonkosmetiikkamerkki on lähtenyt hieman leikkisämpään suuntaan, onhan nämä nyt jo ilo silmällekin!

Laveran tuotteita voit löytää esimerkiksi täältä, täältä ja täältä.



Rentouttavaa loppuviikkoa💓





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti