perjantai 30. elokuuta 2019

Youtube - ketä katson? + meikkikuvia

Heii!


Tänään tuntui siltä, että voisi vaan höpöttää.

Tämäkin postaus on roikkunut luonnoksissa varmaankin yli vuoden, jotenkin lähes automaattisesti kirjoittelee teille uusista löydöistä ja ihanasta kosmetiikasta ennemmin kuin itsestään. Nyt kuitenkin ajattelin avata teille vähän sitä, millaista Youtube-sisältöä tykkään itse katsoa! Kuvituksena lähikuukausien meikkikuvia. Ja hei, jos meikkikuvat kiinnostaa, on löytyy niitä säännöllisemmin blogin instasta! -> _nannatee


Ykköspaikan jakaa:

RawBeautyKristi - Hyvin aito ja välillä rääväsuinenkin nainen, joka meikkailee ja puhuu aika ajoin elämästä. Kanavalla vilahtaa myös Kristin rakkaus perheeseen ja elämä kroonisen sairauden kanssa.

Samantha Ravndahl - Samantha kuuluu suosikkeihini vähän samoista syistä kuin Kristikin, Samantha on suorapuheinen ja puhuu ikävistäkin asioista. On vähän joka asiassa se "vastarannan kiiski". Samanthalla on upeita tekniikoita meikkailuun!

KathleenLights - Kathleen on yksi, josta en alunperin tykännyt yhtään. Pidemmän aikaa Kathleenia seuratessani kuitenkin tajusin, miten lämmin ja pehmeä ihminen siellä ruudun takana oikein onkaan. Kathleen puhuu kosmetiikasta ja meikkailee, mutta kanavaa seurailee pääosin hänen persoonansa takia.


Kun haluan piristystä:

Patricia Bright - Patricia on kovaääninen englantilainen ja räväkkä bisnesnainen. Videoissa mennään enemmän lifestylepuoleen (vaikka kyllä meikkiarvostelutkin siellä aika ajoin vilahtavat) ja Patrician rakkaus vaatteisiin kyllä näkyy! Patricia on aloittanut youtube-kanavansa alunperin lähinnä muotipainotteisena. Patricia kuuluu niihin englantilaisiin tubettajiin, jotka näkyvät isoimmissa pr-tapahtumissa ja reissuissa.

Safiya Nygaard - Entinen Buzzfeedlainen, hauskan erilainen amerikkalainen. Tekee milloin minkäkinlaisia videoita - joskus sulatellaan huulipunia yhteen, joskus kokeillaan kiinasta tilattuja häämekkoja. Hauskoja videoista tekee Safiyan persoonallisus!

xThuyLe - Thuy on toinen kovaääninen britti, siis niin kovaääninen että volyymit on parempi pitää matalalla tämän kanssa! Tämä tubettaja kuului myös alunperin niihin, keitä en voinut sietää lähes röyhkeän persoonansa takia, mutta useamman videon katsottuani koin Thuyn lähinnä viihdyttävänä (plus että kaiken takaa löytyy ihan normaali nuori nainen tunteineen). Kanava pyörii kauneuden ja meikin ympärillä, mutta siellä on myös seurattu Thuyn matkaa plastiikkakirurgian maailmassa. Jos olet kovasti plastiikkakirurgiaa vastaan, ei tämä tubettaja ole sinulle.


Mysteeriä:

BuzzfeedUnsolved Network - Buzzfeedin sivukanava, jossa on ainoastaan mysteerejä ja yliluonnollisuutta. Kanavalla näkyy muun muassa kuuluisammat murhatapaukset teorioineen, onpa siellä piipahdettu kummitteleviin mielisairaaloihinkin. Kanavan vetäjät, Ryan ja Shane, ovat todella erilaisia, mutta aivan täydellisiä toisilleen! Tätä kanavaa en vieläkään katso ennen nukkumaanmenoa, olen nimittäin uneni menettänyt muutaman yliluonnollisen videon seurauksena.

Danelle Hallan - Danelle on pehmä ja lämmin perheenäiti, joka opettaa lapsiaan kotona ja tekee True Crime-videoita. Kanavalla näkyy pääasiassa katoamistapauksia ja mysteereitä. Muistan kun löysin Danellen kanavan, taisin hänen videoitaan useamman päivän putkeen! Danelle ei tee videoita riepotellakseen toisten surua tai menestystä vaan tuodakseen asioita ihmisten tietoisuuteen toivottavasti herättäen samalla jonkun muistikuvia tapahtuneesta.


Kun haluan hömppää:

Tea By Ali - Tätä ei varmaankaan tarvitse niin paljon avata, kauneusdraamakanava.

Lovelyti2002 - Tässä on sitten taas amerikkalainen draamakanava aiheenaan lähinnä showbisnes.

Alonzo Lerone - Hauska amerikkalainen mies, kuka tekee lähinnä koomisia videoita ihmisten somekäyttäytymisestä, firmojen mainoksista, vääristä käännöksistä jne. Jos sinulla on tosi ahdistava päivä, kannattaa kurkata Alonzon videot!


Siinä nyt lähinnä ne omat lempparit, mitä sinä tykkäät katsoa?


Rentouttavaa viikonloppua kaikille💓



 

6 kommenttia:

  1. Mä tykkään suomalaisista tubettajista mutta kovin monikaan ei päivitä tai päivittää hyvin harvoin. Ymmärrän toki että se vie aikaa eikä aina jaksa töiden lisäksi. Ulkomaalaisista seuraan Jeffreetä ja joskus katson satunnaisia videoita muilta. En siedä yhtään mitään kiljaisuja tai ylimääräisiä tehosteita/ääniä tai suomen ja englannin sekoittamista. Suomessa puhutaan suomea ja sen eri murteita, se on niin ärsyttävää kun tahalteen pitää englantia vääntää sekaan ;DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraan itse varmaan englantia puhuvia tubettajia lähinnä sen takia, että pysyy paremmin oma kielitaito yllä :)

      Poista
  2. Täytyypä laittaa korvan taakse nämä! Tykkään katsella ja kuunnella meikatessa jotain Youtubesta ja en vielä tilaa kovin monia kanavia, joten välillä katsottava tuppaa loppumaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meikatessa tykkään itsekin kuunnella varsinkin noita Danelle Hallanin videoita :)

      Poista
  3. RawBeautyKristiä katselen itsekin, tosin olen viime aikoina vähentänyt tuben katselua... liikaa tulee oltua koneen ääressä muutenkin;)
    Kristi on tosiaankin suorapuheinen, eikä yritä miellyttämällä miellyttää ketään, mikä on hyvä juttu.
    Ihania meikkikuvia ja niin upeat hiukset,Nanna<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta palautteesta! <3 Ja tuo on totta, kone syö nopeasti kaiken liikenevän ajan.

      Poista