keskiviikko 28. elokuuta 2019

Vieläkö muistellaan kesää vai valmistaudutaan syksyyn? Esittelyssä kolme suihkutuotetta!

*pr-näyte


Heii!


Tänään haluankin höpötellä teille kolmesta erityyppisestä suihkutuotteesta! Tehän varmasti jo tiedätte, itse suosin kosteuttavia suihkutuotteita, ennen kaikkea öljyjä, mutta joskus on kiva kokeilla vähän jotain erilaistakin.


Zuii Moisturizing Body Wash Bamboo&Citrus* on ohuen geelimäinen, hellästi pesevä luonnonkosmetiikan suihkugeeli. Tuoksuna tässä sanotaan olevan sitruuna ja vanilja, mutta itselleni tästä tulee mieleen ruoho ja kirpeä puristettu sitruuna - tuoksut joihin en normaalisti tunne vetoa, mutta jotka tuoksuvat minusta niin ihanasti kesälle, etten ole voinut vastustaa tätä! En koe saippuaa niinkään kosteuttavana vaan ennemminkin juuri pehmeämmin pesevänä. Plussaa jykevästä pullosta pumppuineen, tämä pakkaus on helppo uudelleenkäyttää jo kauneutensa takia.

Dermosilin Shower&Bath Oil* on nimensäkin mukaisesti, suihkussa tai kylvyssä käytettävää öljyä. Suihkuöljyt ovat usein todella juoksevia ja sormien välistä karkaavia, Dermosilin suihkuöljy on paksumpaa ja iholle paksumpana levittyvämpää. Huuhtelunkin jälkeen iholla tuntuu aivan kuin hieman öljyvahamainen tuntu, tämä on siis kuivaihoisen todellinen ystävä ja talveksi tätä on hankittava lisää! Mistä itse olen niin tykännyt on se, että tämän käytön jälkeen iho ei ole huutanut välittömästi rasvaa vaan voin jättää rasvauksen vaikka aamuksi. Tuote sisältää muun muassa rapsiöljyä ja on tuoksultaan mieto, huuhtelun jälkeen emulgoituessaan sitä ei oikeastaan haistakaan.

Kolmikon viimeinen onkin pakattu kiinteänä muovipurkkiin. Bomb Cosmeticsin Mandarin Shower Butter* on kuin muistutus teini-iästä - kun avasin purkin, tuli minulle mieleen kuin väläyksenä The Body Shopin purkissa oleva mandariini-huulirasva! Shower Butter on purkissa kiinteänä ja se onkin sieltä kauhaistava käsin, pieni määrä tosin jo riittää ja tämä vaahtoutuu runsaan pehmeästi. Suihkuvoin mainitaan olevan hoitava, mutta pidän tätä itse ennen kaikkea pesevänä, tästä onkin tullut minulle vakkarituote käytettäväksi kuorintahanskojen kanssa!


Minusta nämä kolme tuotetta ovat olleet ihanan erilaisia! Kesällä enemmän hikoillessa olen itse kaivannut pesevämpiä tuotteita, mutta nyt syksyn hiipiessä on hyvä aloittaa taas kosteuttavampien tuotteiden etsintä.

Minkälaisia suihkutuotteita sinä tykkäät käyttää? Turvaudutko edullisimpaan, vai laitatko niihin enemmän rahaa?


Ihanaa päivää💓




 

10 kommenttia:

  1. Mä siirryn talven tullen taas suihkuöljyihin ja kiinnostuin tuosta Dermosilistä! Ihanin valikoima löytyy L'Occitanelta, mutta ovat vietävän arvokkaita hankkia. Apteekista saa edullisehkoa ACOa, mutta siitä puuttuu tuoksu, joka tekisi suihkuhetkestä pikkuisen kivemman. Täytyy pitää Dermosil mielessä jos/kun sieltä tulee tilattua jotain:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin tuosta kun tuo on selkeesti paksumpaa ja jää ihonpintaan jonkin verran :) Tuota ACOa oon miettinyt itsekin, käytin joskus Eucerinin variaatiota.

      Poista
  2. Oi toi Bomb Cosmeticsin suihkuvoi kuulostaa ihanalta! Mä oon yrittänyt pitää taukoa uusien suihkugeelien tms. ostamisesta, kun niitä on jokunen saattanut kertyä, mutta toi tekis kyllä mieli hankkia<3

    VastaaPoista
  3. Ihanat purkit näissä kaikissa! Mä tykkään kovasti erilaisista suihkutuotteista ja mielellään testaan myös vähän kalliimpiakin versioita, jos tuote vaikuttaa hyvältä. Talvella tulee kyllä suosittua juuri vähän rasvaisempia koostumuksia, ei ainakaan mitään kuivattavia kun iho kiristelee muutenkin :D

    VastaaPoista
  4. Mä rakastan philosophyn suihkugeelejä ja YR:n Monoito, jos ei ole niitä käytän jotain tuoksutonta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Monoi on ihana! Philosophyn suihkutuotteet mulle ei ookaan tuttuja :)

      Poista
  5. Mie käytän sitä mikä sattuu miellyttämään :D Suihkuvaahtoja on tullut ostettua aika runsaasti. Tuo Bomb -suihkuvoide tuli ostettua jouluna, mutta en ole vielä korkannut.

    VastaaPoista