keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Tämän hetken edulliset kosmetiikkasuosikit

Heii!


Mites olisi pitkästä aikaa edulliset värikosmetiikkasuosikit?


Aloitetaanpa vaikka Catricen upealla, lasipulloisella Fix&Care Spray-kiinnityssuihkeella. Tästä on kirjoittanut jo muutama muukin (esimerkiksi better nail day) blogiinsa! Mielenkiintoisen tästä tekee, että kiinnistyssuihkeesta on useita eri tuoksuja ja se on tosiaan pakattu lasiseen, ylellisen oloiseen pulloon. Minulla tuoksuna on Blossom, hennon kukkainen tuoksu. Mitä itse nesteeseen tulee, koen että se sulauttaa meikin kauniisti ihoon, varsinkin jos ihosi on pintakuiva ja tahtoo jäädä jauhoisen näköiseksi. Suihke tulee voimakkaana ja aika märkänä, silti tämä ei ole koskaan pilannut meikkiäni kunhan olen suihkutellut suihkeen ennen ripsaria. Meikin kestoon tämä ei itselläni niin vaikuta, mutta se miten kauniiksi tämä kasvomeikin jättää, on saanut harkitsemaan toisen pullon ostamista ennen kuin nämä häviävät. Mietin, olisikohan tässä glyseriiniä, iho kun voi jäädä nahkeaksi tätä reilummin suihkutettaessa.

Sen vierestä löytyykin toinen meikinkiinnityssuihke, Makeup Revolutionin Glow Fix. Nimi on siinä mielessä harhaanjohtava, ettei tämä jätä sen suuremmin "hohtavaa pintaa" vaikka tästä micaa löytyykin. Tämäkin sulauttaa meikin kauniisti ihoon, mutta antaa sen lisäksi omalle meikilleni myös jonkin verran kestävyyttä. Tähän ei ole lisätty tuoksua joten tässä on selkeä raaka-aine tuoksu. Suihke tässä ei ole aivan yhtä märkä kuin Catricella, tosin tämä heittää silloin tällöin isompia pisaroita joukossa, mutta ne on helppo taputella ihoon sotkematta meikkipohjaa. Kokisin tämän olevan hieman rasvoittuvamman ihon ystävä, koen koostumuksen sen verran tujummaksi.


Porukasta löytyy toinenkin Catricen tuote josta Kivipuuterikin kirjoitti jonkin aika sitten, nimittäin Glow Illusion-hohtava kiinnitypuuteri. Tämä on siis jonkin verran ihoa kaunistava, pehmeästi hehkuva puuteri. Tämä ei näytä överiltä, vaan nimenomaan tuo eloisuutta esimerkiksi mattaiseen pohjaan - itsehän suosin mattaisista pohjaa, mutta en halua sen kuitenkaan näyttävän kuivalta. Sävy tässä taittaa vaaleanpunaiseen/persikkaiseen ja itse todella vaaleaihoisena en levittäsi tätä suoraan kostean meikkivoiteen päälle, koska silloin todennäköisesti tämä tummentaisi meikkipohjaakin, vaan vasta kevyen puuteroinnin päälle tuomaan hohtoa. Mietin, onkohän tämä sama tuote kuin se Essencen kivipuuterina oleva kiinnittykseen tarkoitettu "hohtopuuteri", mutta vain eri muodossa? Kyseessähän on sisarmerkit.

Kuvassa näkyvä peiteaineputkilo onkin sitten Makeup Revoltionin Conceal&Correct-peiteaine sävyssä Banana. Tätä Makeup Revolutionin peiteainetta on kehuttu paljon, se peittää hyvin ja kuivahtaa ihoon, nyt en kuitenkaan ostanut peiteainetta varsinaisesti peiteaineen tehtäviin vaan taittamaan meikkivoiteiden sävyä keltaisemmaksi. Varsinkin vaaleimmat sävyt meikkivoiteissa ovat usein vaaleanpunaiseen taittavia ja oma ihoni on selkeästi keltaisempi, joten mikä sen näppärämpää kuin taittaa sävyä keltaisemmaksi pigmenttisellä, voimakkaan keltaisella peiteaineella.

Viimeisenä on Superdrugin oman MUA merkin vaalennustipat. Syy miksi tämä on päässyt tähän listaan on se, että nämä ovat ensimmäiset keltaiseen taittavat vaalennustipat johon olen ikinä törmännyt! Olen ostanut useita vaalennustippoja aikaisemmin ja ne ovat joko täysin valkoisia tai vaaleanpunaiseen taittavia, tämä taittaa hennon vaaleankeltaiseen. Myös annostelu sujuu helposti ja tarpeaksi niukasti annostelunokan ansiosta.


Hinta millään näillä ei tosiaan päätä huimaa, kiinnityssuihkeet taittavat olla kalleimpia noin kahdeksassa eurossa ja porukan halvin on taas muutamassa punnassaan vaalennustipat. Catricen tuotteet löysin paikalliselta Carlsonilta (taitaa löytyä joistain Citymarketeista myös), Makeup Revolutionin peiteaineen Prismasta, MUA:n vaalennustipat ja Makeup Revolutionin suihke on peräisin Superdrugista, joka toimittaa nykyään Suomeenkin.

Iskikö näistä jokin sinuun tai oletko kokeillut jotain näistä?



Ihanaa päivää💓










 

8 kommenttia:

  1. Kiinnostuin jo aiemmin tuosta Catricen puuterista, mutta jostain syystä en ole ehtinyt etsimään sitä käsiini. Mä olen irtopuutereiden suurkuluttaja, joten olisi kiva löytää tällainen edullinen tuote käyttöön. Kicksissa hypistelin It:n puuteria, mutta se onkin jo aika paljon kalliimpi, enkä raaskinut sillä kertaa sitä ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin on houkuttanu It:n tuotteet mut oon jättänyt ne vielä ajatuksen tasolle :)

      Poista
  2. Iso peukku tolle MUR:n peiteaineelle. Se on päässyt munkin suosioon;)
    Catricen hohdepuuteri vaikuttaa kiinnostavalta. Pitää laittaa ylös, että muistan tsekata sen:)

    Kivaa päivää Nanna<3

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! Olen joskus miettinyt noita Makeup Revolutionin suihkeita, että voisi testata. Nyt taidan laittaa hankintalistalle. :)

    VastaaPoista
  4. Mä tykkäsin Catricen Multitalent Fixing Spraysta, niin alkoi kiinnostamaan myös tuo Fix & Care Spray. Pitääpä katsoa löytyykö sitä meidän lähi-Cittarista. Multa löytyy myös tuo Makeup Revolutionin peitevoide, mutta en jostain syystä ihastunut siihen. Nyt en ole kyllä pitkään aikaan sitä käyttänyt, niin pitää vielä testata se uudelleen kun pannuprojektissa olevilta peiteaineilta maltan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole itse ehtinyt kokeilla muita Catricen suihkeita, pitäisi kyllä :)

      Poista