perjantai 25. tammikuuta 2019

Tämän hetken suosikit vartalonkuorintaan

Heii!


Nyt olen löytänyt sellaisen tehoduon, että oksat pois! Talvihan se on nimenomaan sitä pahinta aikaa ihon kuivumisen suhteen ja samalla ihoa on turha koittaa kosteuttaa tehokkaasti, jos sen pinnalla roikkuu vielä kuollut ihosolukko. Varsinkin atooppinen iho on tunnettu siitä, ettei se "luo" oikealla tavalla ihosolukkoa ja niinpä olenkin kokenut tehokkaimmaksi tavaksi avittaa sitä tässä prosessissa.


Joik pääsi juuri minun listalleni vuoden parhaimmissa tuotteissa ja tässä nähdäänkin sitten seuraava merkin hyvistä tuotteista.

Piristävä Kahvi Vartalokuorinta* saapui luokseni jo useita kuukausia sitten, mutta tartuin purkkiin vasta nyt ja hyvä niin! Tämä voimakkaasti aidolle kahville tuoksuva vartalokuorinta on rouhea, mutta kosteuttava. Kuorinta-aineessa on muun muassa kahvinporoja ja ruskeaa sokeria kuorimassa sekä kaakaovoita, sheavoita ja oliiviöljyä kosteuttamassa.

Kahvikuorinta on jo purkissa huomattavan jämäkkää ja levittämiseen kostealle iholle tämän kanssa meneekin hetki ennen kuin voit notkeutuvat. Tämä kuorinta poistaa aivan varmasti iholta kaiken karheuden olematta siltikään raapiva (toki tuotteen iholle pyörittelyn voimakkuuteen kannattaa kiinnittää huomiota) jättäen huuhtelun jälkeen iholle pehmeän, mutta hieman voimaisen tunnun. En ole yleensä tämän jälkeen enää edes voidellut ihoa, niin kiva tuntu tästä jää. Vielä kun purkki olisi isompi, olisi tämä riittoisampi käytössä!


Tämän postauksen kakkostuote onkin monille tuttu, nimittäin kuivaharja. Ecotoolsin Kuivaharja minulla on myös ollut jo useita kuukausia, kai halusin vakuuttua tämän "hyvyydestä" ennen teille tästä hehkuttamista. Tämähän muuten taisi päästä Keyword: Love-bloginkin kirjoittajan postauksiin.

Kuivaharjaus ei todellakaan ole kaikkien juttu, joidenkin mielestä se tuntuu tosi inhottavalta ja raapivalta. Iho siis harjankin nimen mukaisesti kuivaharjataan, monet tekevät sen ennen suihkuun menoa, osa tekee sen ensimmäisenä herättyään. Harja poistaa iholta kuollutta ihosolukkoa, vilkastaa pintaverenkiertoa (ja näin ollen voi vähentää selluliitin näkyvyyttä) sekä poistaa nestettä. Harjaus tehdään aina sydämeen päin.

Ensimmäinen kuivaharhauskertani vuosiin oli taas ikimuistoinen. Olin (olevinaan) vasta kuorinut ihon muutamia päiviä sitten kuorintakintailla suihkussa, mutta kun otin tämän käteeni ja aloin harjata nilkoista ylöspäin.. Aivan kuin joku olisi puhaltanut jauhoja kylppäriini! :D Kuollutta ihosolukko irtosi siis aivan järjetön määrä. Suihkun jälkeen iho oli huomattavasti terveemmän värinen ja kirkkaampi, voiteet imeytyivät kuin unelma ja iho oli pehmeä. Kuivaharjaus olisi hyvä tehdä useita kertoja viikossa, jotkut tekevät sen päivittäin.


Nämä kaksi ovat niin erilaisia tapoja kuoria ihoa, mutta molemmat myös todella tehokkaita. Kuivaharjauksen koen nopeammaksi, mutta voimainen kuorinta-aine hoitaa taas jo kosteutuksenkin.

Onko teillä suosikkitapaa kuoria ihoa? Kuoritteko sitä usein? Koetteko sen tarpeelliseksi?



Ihanaa viikonloppua💓













*pr-näyte

8 kommenttia:

  1. Ecotoolsin kuivaharja on jotain parhautta, viime keväästä asti jaksanut käyttää säännöllisesti, mikä on meikäläiselta aika hyvin. :D Kuorin kuitenkin vain pari kertaa viikossa sillä, sillä vaikka monesti suositellaan jopa päivittäistä kuivaharjausta niin se ei välttämättä ole iholle kuitenkaan hyväksi, vaikka veren laittaakin kiertämään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, arvelisin ainakin herkempi/ohuempi ihoisille olevan vähän turhan kova tahti! Kauniin hehkuvaks kyllä saa ihon :)

      Poista
  2. Mie kuorin aina suihkussa ollessani, nyt olen tykästynyt kuorintahanskoihin joiden kanssa voisi toki käyttää ihan normaalia suihkugeeliäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kuorintahanskat on kyllä ehdottomasti nopeimmat käyttää :)

      Poista
  3. Tuo Ecotoolsin harja on tosiaankin ihan paras, komppaan sinua sekä Jonnaa :) Pitäisikin tehdä kans siistä oma postaus! Mä vielä vuosi sitten pystyin kuivaharjaamaan aamuisin, nyt on pakko ennen suihkua sillä jalat on ihan valkoisen jauhoiset harjauksen jälkeen :D

    VastaaPoista
  4. Tuo Joik kuulostaa tosi kiinnostavalta! En ole merkin tuotteita kokeillut vielä, mutta pajjohan se on :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuotakaan merkkiä ei myydä kauhean laajalti, olis kiva päästä ensin hypistelemään :|

      Poista