maanantai 21. tammikuuta 2019

Best Of The Best 2018 - Mitkä olivat ykköstuotteita viime vuonna?

Heii!

En voi uskoa, että nyt ollaan jo uuden vuoden puolella. Viime vuosi meni jotenkin ihan täysin ohi, ehkä tästä vuodesta saa paremmin kiinni. Viime vuonna en muistanut kirjoitella vuoden suosikkeja, mutta nyt ajattelin että ne taas listailen!

Kyseessä on siis minun vuoden suosikkini - ei välttämättä viime vuonna lanseeratut, vaan minulla viime vuonna eniten käytössä olleet suosikit.


Benefitin kasvotuotteet. Kauniit sävyt, hyvät koostumukset, helppo häivyttyvyys. Pääsin viime vuonna vihdoin kokeilemaan Benefitin kasvopuutereita hieman laajemmin ja ihastuin!

KC Professionalin suoravärit. Color Mask Paint-tuotteet tulivat useammassakin sävyssä tutuksi ja rakastuin varsinkin Purple Rain-sävyyn sen merenneitoisuuden takia. Vielä kun nämä saisi isompiin pakkauksiin.

Signe Seebidin Kristallideodorantti. Tässä on tehokas luonnonkosmetiikan deodorantti, joka neutralisoi kaikki hajut! Alumiiniton deodorantti ei estä hikoamista, mutta jo hajun hävittaminen on itselleni tosi iso juttu. Käytän siis normaalisti aina antiperspirantteja, mutta tämä tuote tuli itselleni todella käytännölliseksi kärsittyäni KUUKAUSIA todella pahasta ihottumasta kainaloissa. En tietenkään voinut levittää niille antiperspiranttia, mutta en halunnut haistakaan - tämä hoiti homman kotiin, eikä ärsyttänyt jo valmiiksi kiukkuista ihoa.


Evolven geeliputsari, Daily Detox Facial Wash. Hyvä pumppupullo, herkullisen hedelmäinen tuoksu ja puhdistava, mutta ei kuivattava koostumus. Puhdistusgeeli vaahtoaa ihanan pehmeästi.

Four Reasonin Co-Wash. Tässä on tuote, joka oli todellinen löytö! Kyseessä on siis Four Reasonin "pesevä hoitoaine", toisinsanoen hiusten peseminen hoituu yhdellä askeleella. Tämä vaahtoamaton pesuaine levitetään aina päänahasta latvoihin asti, annetaan vaikuttaa hetki ja huuhdellaan. Hiukset ovat puhtaat, sileät ja selvitetyt. Tuoksukin on herkullinen!


Mario Badescun ruusuvesisuihke. Kaikenlaiset kasvosuihkeethan ovat olleet nousussa jo vuosia ja olen ottanut ne itsekin osaksi arkeani. Valtaosin käytän suihkeita osana ihonhoitoa, mutta joskus myös tyynnyttelemään kuivaa ihoa puuteroimisen jälkeen. Aloe vera, ruusu ja yrtit rauhoittavat ihoa ja suihke itsessään auttaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä kostealle iholle levitettäessä. Hinta-laatu-suhde on aivan huikea!

Urtekramin Laventeli-tuotteet. En olisi IKINÄ uskonut, että nämä tuotteet päätyvät listalleni. Olen aina karsastanut laventelia enemmän ja vähemmän, mutta olen huomannut näiden olevan avuliaita illan viimeisenä askeleena. Laventeli rauhoittaa kehoa ja mieltä, näiden tuoksuun on siis hyvä nukahtaa.


Joik Virkistävä kasvovesi. Tämä kaksifaasinen, virkistävä, mutta kosteuttava kasvovesi on ollut löytö! Siirsin kasvoveden suihkepäiseen pulloon ja käytin tämän kasvosuihkeena. Tuoksu on mieto ja kasvovesi antaa iholle jo ensimmäisen annoksen hoitavuutta.

Khadi Balsam-hiusöljy. Tämä hiusöljy auttaa niin moneen asiaan, että nimi tuntuu turhan vaatimattomalta. Hiusöljy kosteuttaa päänahkaa, hävittää kutinan, häätää pois hilseilyn ja tekee hiuksista jäntevämmät. Tämä on todellakin ongelmapäänahan monitoimityöläinen!


Yöteet. Tämä menee jo lifestyle-tyylisen maininnan puolelle, mutta en voi jättää näitä listailuista pois. Olen yrittänyt opettaa itseäni rauhoittumaan illan myötä, jotta unista tulisi mahdollisimmat rauhalliset ja siinä tehtävässä on auttaneet myös erilaiset "uniteet". Nykyisin jo tälläisen haistettuani tiedän, että on aika rauhoittua ja saada mielikin asettumaan.

Remingtonin Ladyshaver. Herkkäihoiset hohoi, tämä on varsinkin teille! Minulla sääret eivät tahdo kestää höyläämistä ja atopian takia ihoni kuivuu voimakkaasti joten jopa höylätyt ihokarvat tahtovat kuorimisesta huolimatta kasvaa sisäänpäin. Ladyshaver leikkaa tarpeaksi läheltä, ettei ihokarvoja näy, mutta ei kuitenkaan niin läheltä, että iho kiukkuuntuisi. Tämä on ollut pelastaja varsinkin talviaikaan.


Aveenon pesuneste. Aveenosta kirjoitinkin vasta, mutta päätin lisätä sen tähän postaukseen, että käy varmasti selväksi miten hyvästä tuotteesta on kyse. Vaikka pesuneste näyttääkin geeliltä ja vaahtoaa pehmeästi, jättää se jälkeensä aivan kuin suojaavan, kosteutetun kalvon ihon pintaan. Tuoksu on tarpeaksi mieto herkkänenäisellekin.

Doll Face silmänympärysseerumi ja Purity-puhdistava naamio. Doll Facen tuotteissa on vaan laatu kohdallaan. Tuotteissa on upea ulkokuori ja tuotteet ovat yksinkertaisesti toimivia. Silmänympärysseerumi on uskomattoman pehmentävä ja kosteuttava, olen käyttänyt tätä jopa koko kasvoilla ennen meikkaamista unohdettuani päivävoiteen kotiin. Puhdistava naamio taas on minulla ainoa, jonka olen kokenut näin tehokkaaksi puhdistamaan ihohuokosia ja tasoittamaan ihoa!


Wet n Wild Natural Finish-kasvosuihke. Meikin viimeistelyyn tarkoitettu kasvosuihke sulauttaa meikkikerrokset kauniisti yhteen ja vähentää tekstuurin näkymistä iholla. Tämä saa muuten hohtotuotteetkin näkymään kirkkaammin!

The Ordinaryn Salisyylihappo. Tässä on tehokas ihohuokosten kuorija ja tukkeutuvan ihon ystävä. Minulla hormoonit ovat aiheuttaneet ongelmia jo jonkin aikaa ja olen kokenut tämän kaikista tehokkaammaksi. Helppo levittää, riittoisa, imeytyy nopeasti. Ja mikä tärkeintä, ennaltaehkäisee tukkeumia ja saa jo olemassa olevat tukkeumat häviämään nopeammin.


MACin hohtotuotteet. Siis tottahan se on, että MACin hohtotuotteet ovat aivan järjettömiä, vaikkakin hyvällä tavalla! Hohtopuuteria pystyy levittämään hellemmällä kädellä, mutta myös muutamalla kerroksella kerrostettuna loistat aivan varmasti kuuhun asti. Kuvassa näkyvä Double Gleam on sävyltään kaunis, kalpea shampanja.

Clarins Everlasting Foundation+. Viime vuoden meikkivoidelöytö oli ehdottomasti Clarinsin Everlasting Foundation+. Tämä meikkivoide on peittävä, täysin mattaiseksi kuivahtava ja helppo levittää. Ei nappaa ihoon niin kuin Double Wear, jonka takia tätä voi kerrostaa ja liikutella ennen puuterointia ilman, että tämä alkaisi rullaantua rumasti. Loistava kesäkeleillä, jolloin kasvot hikoavat - saattaa vaatia korjailua, mutta meikkipohja ei tuhoudu korjaamattomaksi päivän aikana.


Listalta löytyy myös kynsien puolelta Sally Hansenin Miracle Gel Top Coat sekä Isadoran Peel Off Base ja Rock Base. Hansenin päällyslakka antaa lakalla kestävyyttä ja kynsille enemmän napakkuutta, Peel Off Base on aivan loistava glittereiden kanssa ja Rock Base-lakasta yritän kirjoittaa teille piakkoin enemmän. Huulituotteista ikilemppari on Clarinsin ihana huuliöljy!

Tämän vuoden yllättäjät ovat olleet Evolve ja Joik. Olen nyt kokeillut Evolvelta muutamaa tuotetta ja törmännyt peräti yhteen mistä en ole tykännyt, tämä on todella yllättävää! Joik taas on yllättänyt laadullaan, pidin merkkiä enemmän "kotikutoisena", mutta sen tuotteista onkin löytynyt luovuutta ja ihon hemmottelevuutta.

Evolven tuotteita oli muuten päässyt Charlotta Evenkin listalle viime vuoden suosikkituotteista. Jos vielä suosikkituotepostaukset kiinnostavat, löytyy niitä myös muun muassa Gingerbiscuitilta ja Hannamarialta.


Löytyikö minun listaltani mitään, mihin olette itse tykästyneet?


Ihanaa uutta viikkoa💓 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti