keskiviikko 1. elokuuta 2018

Jos pitäisi valita yksi


Heii!Haluan nostaa esiin erään aivan mainion tapauksen varsinkin pitkien hiuksien pesemisessä, nimittäin Four Reasonsin Co-Washin.

Olen aiemmin käyttänyt tämän tapaisia tuotteita myös, esimerkiksi L'Orealilta, mutta tälläiset tuotteet ovat usein tyyriitä, usein kampaamotuotteiden puolella hipoen kolmeakymppiä. Siispä olen enemmän kuin onnessani kun löysin tämän, 400ml pullo maksaa n.15e ja Sokoksissahan usein on kamppiksiakin, joilla tuotteen saa vielä halvemmalla.


Niin sanottujen pesevien hoitoaineiden pointtihan on siinä, että ne puhdistavat todella miedosti samalla hoitaen hiusta. Näitä on mainostettu käytettäväksi esimerkiksi hiustenpesun välipäivinä, mutta itse olen käyttänyt näitä jopa korvaamassa normaalia shampoota. Itsehän yleensä pesen hiukseni joka päivä päänahkani takia, joten hiukset eivät pääse lähes koskaan niin likaisiksi etteikö tämä siihen purisi.

Mikä tekee tälläisistä tuotteista jännän käyttää on se, että nämähän eivät vaahtoa. Tuote levitetään päänahasta latvaan, annetaan muutama minuutti vaikuttaa ja huuhdellaan pois. Suurempi pullokoko selittyykin sillä että tuotetta tarvitaan hieman reippaammin, vaahtoutuvat tuotteet levittyvät helpommin.

Hedelmäiseltä tuoksuvaan Co-Washiin on ujutettu mm. panthenolia ja keratiinia korjaamaan, hoitamaan sekä silottamaan hiusta. Nuo väitteet voinkin täysin allekirjoittaa, huuhtelun jälkeen hiukset ovat suorat ja silkkiset, jopa omat roimasti käsitellyt hiukset ovat täysin tyytyväiset ilman minkäänlaisia hiuksiin jätettäviä tuotteita!


Kiireisinä iltoina olen kokenut tämän kaikista parhaimmaksi. Hiusten kastelu, Co-Wash+hiukset nipsulla kiinni, naaman pesu, suihkugeeli ja kaiken huuhtelu. Nopeaa ja siltikin hiukset kiittää. Toivoisin melkein että Four Reasons toisi markkinoille näitä lisää hieman eri ominaisuuksilla, ainakin itse pomppisin riemusta!

Millaiset teidät rutiininne ovat hiuksen kanssa?
Ihanaa kesäpäivää💓

2 kommenttia:

  1. Hah nyt kesällä hyvin simppelit, menen kesäksi hiuksille tarkoitetuilla shampoilla ja viimeistelen hoitosuihkeella, kerran viikossa naamio. Syksyllä pitää ottaa taas kunnon hoitoaine hoitosuihkeen tilalle käyttöön. :) Vahaa laitan vähän, jos haluan ponnarin olevan siisti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihanan simppeliltä! Täytyy myöntää,oon itekin ollu nyt muutaman kuukauden tosi laiska hiusten kanssa mut se alkaa kyllä näkyäkin :|

      Poista