maanantai 30. heinäkuuta 2018

Kaksi kasvotuotetta MAC:lta

Heii!Torstaina kirjoittelinkin raskaammista aiheista joten nyt ajattelin, että on aika kirjoitella jostain kauniista! Onko tuollaisia syvempiä postauksia muuten vaikea lukea vai olisitteko kiinnostuneita niistä jatkossakin?

Tänään siis kirjoittelen kahdesta MAC:n kasvotuotteesta. Tähän väliin sanottakoon että on IHANAA, että merkin tuotteita on alkanut saada laajemmin.


Ensimmäisenä olen tutustellut merkin Prep + Prime Transparent Finishing Powderiin*, joka on nimensäkin mukaisesti väritön viimeistelypuuteri. Tämän kohdalla on sanottava että hinta on kohtuullinen, tämä on vain reilut parikymppiä ja todella riittoisaa. Jotenkin olen aina yhdistänyt MAC:n enemmän tyyrimmän puoleisiin tuotteisiin ja tämän hinta oli kiva yllätys.

Puuteri on pakattu pieneen muovirasiaan ja rasian päällä on annosteluaukon peittävä teippi, teippiä siis esimerkiksi raotetaan ja puuteria annostellaan kannelle. Tämä ei jätä ihoa jauhoisen tai kuivan näköiseksi, mutta kiinnittää ehdottomasti meikkipohjan ja jättää ihon mattaiseksi. Olen itse huomannut tämän myös pidentävän meikin kestoa, uskoisin että se johtuu juurikin puuterin hienojakoisuudesta.

Hienojakoisuudesta muuten sellainen sananen, etten meinannut aluksi saada tätä edes tarttumaan liukkaan synteettiseen siveltimeeni juuri sen takia! :D


Extra Dimension Skinfinish sävyssä Double Gleam* on ollut IHANA. Olen nyt lähivuosien saatossa hurahtanut aivan täysin hohtotuotteisiin ja tottakai uteliaisuus voitti miten arvostettu merkki toteuttaisi oman korostuspuuterinsa. Rehellisyyden nimissä on sanottava, että tuotekuva näyttää huomattavasti tummemmalta, mutta oman kalvakkuuteni takia tämä on toiminut minulle kuin nakutettu. Double Gleam on sävyltään lähinnä kalpea shampanjasävy.

Ensikosketukseni tähän oli vaatimaton, ajattelin että tässäkö tämä nyt oli? Hipaisin siis pannua varovasti ensimmäisellä kerralla. Totuus on se että kyseessähän on ns. voidemainen jauhekoostumus, tuote on siis pannussa "kosteammassa" muodossa ja muuttuu täysin puuteriseksi iholla, se mahdollistaa voimakkaamman lopputuloksen, mutta sivellintä on syytä pyöräyttää pannussa enemmän. Tämä korostaa ihon tekstuuria jonkin verran, niinkuin kaikki hohdetuotteet, mutta ei kuitenkaan hälyttävästi.


Sain tuotteen todellisen hohtavuuden esille vain tummentamalla koko alapuolella olevaa kuvaa kuvausvaiheessa, katsokaa nyt tuota! On siis selvää että näistä kahdesta tämä oli minulle vaikuttavampi tuttavuus, irtopuuteriin olisin lämmennyt enemmän jos annostelu olisi tapahtunut esimerkiksi verkon läpi eikä reikien kautta. Irtopuuterit ovat muutenkin hankalampia, varsinkin matkoilla.

Double Gleamin hinta on n.32e, mutta näinhän se toimiikin trendikkäämpien tuotteiden kanssa, ne ovat tyyriimpiä. Voisin kuitenkin mielelläni tutustua muihinkin MAC:n korostustuotteisiin! Ja katsotaan jos saisin aikaiseksi meikkilookin jossa tuo tämän tuotteen hohde tulisi esiin.


En ole koskaan ollut suurin MAC-fani, mutta jopa minä voin myöntää että merkiltä löytyy helmiä. Postauksen tuotteita myy mm. Bangerhead. Bangerheadillä on jatkuvasti hyviä tarjouksia ja kampanjoita, joten niitä kannattaa pitää silmällä! MAC valikoima löytyy täältä.


Onko teillä ehdottomia suosikkeja tältä merkiltä? Mitä kannattaisi kokeilla?
Ihanaa uutta viikkoa muruset!💓


*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Huulipunat, Macin huulipunat on ihan parhautta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,en ookaan tainnut kokeilla yhtään huulituotetta tältä merkiltä!

      Poista