keskiviikko 27. joulukuuta 2017

Ciate Mini Mani Month: Luukut 13-18

Heii!


Nämä viimeiset 12 luukkua tuleekin hieman viiveellä mutta kirjoitellaanpa edes nyt seuraavat kuusi alta! Joulu on köllötelty ja pitäisi pikkuhiljaa palailla takaisin normaaliin elämään, kuinka moni teistä haluaisi vielä jatkaa fiilistelyä hetken aikaa?


13. Luukku: Moondust 5ml on lakka jota merkki kuvaa violettipohjaiseksi kultaisella hohteella. Tämä kuuluu näihin upeisiin eri valoissa väriä vaihtaviin lakkoihin!

14. Luukku: Koko kalenterin floppi, nimittäin miniviila. Nämä paksut viilat ovat aivan hyödyttömiä itselleni, onhan tuota glitterin kimallusta toki kiva katsella :D

15. Luukku: Palm Springs 5ml on kuvattu "royal blueksi" helmiäishohdolla ja tämän kuvaus osui kyllä nappiin.


16. Luukku: Reign Supreme 5ml on todella tumma munakoison violetti.

17. Luukku: Nail Super Hero 5ml on vahvistava, kosteuttava ja kasvua edistävä aluslakka. Olin todella iloisesti yllättynyt että paketista löytyi hoitotuotteitakin!

18. Luukku: Maybe Baby 5ml on vaalea hieman harmahtavan ruskea, hyvin perinteinen nude-sävy.


Tämä lakka se vaan jaksaa yllättää positiivisesti viilasta huolimatta. Sävyt ovat todella kauniita ja monipuolisia enkä malta odottaa että pääsen kokeilemaan Nail Super Heroa!

Kirjoittelen vielä teille viimeiset luukut, pysykää kuulolla :)Mutta hei, ihan kohtahan on uusi vuosi! Oletteko tehneet suunnitelmia?

Ihanaa päivää <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti