tiistai 29. elokuuta 2017

Maria Glown järjestämä huikea #mökkimiitti!

Heii!


Jos olette muita blogeja seuranneet, tiedätte että tavattiin porukalla Maria Glow-blogin Marian luona 19.8. Sen suurempia odotuksia minulla ei ollut hengailutapaamisen suhteen mutta niinhän siinä kävi että keskityin lähinnä fiilistelyyn enkä kuvaamiseen :D

Itse saavuin Joensuuhun jo perjantaina, kävin (vihdoin) tapaamassa vanhaa ystävääni jonka kanssa ollaan viimeksi nähty lähemmäs kymmenen vuotta sitten. Oli ihanaa huomata miten joidenkin ihmisten kanssa mikään ei muutu vaikka aikaa kuluu valtavasti edellisestä tapaamisesta! Lauantai iltapäivänä sainkin kyydin miittipaikalle ja takaisin Charming Nailsin Tainalta, emme olleet aiemmin Tainan kanssa tavanneetkaan joten oli ihana tutustella ihmiseen blogin takana. Tainan kyydissä ollut Strokes of Colorin Niniane tervehti minua kuin vanhaa ystävää, näillä fiiliksillä olikin kiva valmistautua miittitunnelmaan.


Maisemat oli huikeat, ilma lämmin ja porukalla todella rento meininki - minkäänlaista jännitystä ei ollut ilmassa vaikka osa meistä ei ollut koskaan aiemmin tavanneet toisiaan. Miittiin osallistui loppujen lopuksi tottakai Maria Glown Maria, Charming Nailsin Taina, My Personal Galaxyn Sara, Blinger shimmerin Mira, ElinaK:n Elina, Piece of Pandan Panda, Neiti Minttukiharan Nella, Kynsipöllö kosmetiikkapuussa-blogin Hanna, TalkandBaken Mimosa, MaittaLyn Maitta, Kahvia ja kosmetiikkaa-blogin Pirjo, Strokes of Colorin Niniane ja Meikkimonsterin maailman Sonja.

Oli uskomatonta huomata miten suuren työn Maria oli eteemme tehnyt! Marian apulaisena pyöri myös Mira - järjestelyissä oli niin älytön työ että ilman Miraa Marialla ei välttämättä olisi ollutkaan niin paljon aikaa jutustella meidän kaikkien kanssa.

Päivään kuului grillailua pidemmän kaavan mukaan, arvausleikkiä, kahvittelua IHANAN kakun parissa, vaihtarikasaa sekä yleistä hengailua. Naposteltavia löytyi vähän talon joka kolkasta joita meille olikin sponsoroinut Luomuruokatukku, Ruohonjuuri, TwistBe ja Oululainen. Mokkahovikakun meille tarjosi Kahvila Houkutus. Olipa muuten kiva huomata miten hyviä ovat esimerkiksi mulperimarjat!


Miittipaikalle oli myös ripoteltu tuotteita testattavaksi. Itse pyörin aika vähän kaupoilla joten oli kiva päästä hypistelemään ja tuoksuttelemaan tuotteita. Testailtavia löytyi aina Georganics suuvesistä Optiat ja Signe Seebid kuorintojen kautta Laveran tuotteisiin asti.

Oma pyörimiseni miittipaikalla kesti ehkä viitisen tuntia mutta aika tuntui vain häviävän käsiin. Yht'äkkiä olikin jo kiire kun tuntui että vastahan sitä tultiin. Yöksi jääneet pääsivät illemmalla vielä nauttimaan Vatupassin sponsoroimasta paljusta (kuinka huikeata!) ja näin jälkikäteen jäi oikein harmittamaan etten itsekin jäänyt yöksi! :D Illan pimetessä saimmekin tytöiltä kuvia rennosta paljuilusta kasvonaamioineen, kuka voi sanoa ettei viihtyisi paljussa jo kuun loistaessa taivaalla? Saunatuotteita illankähmeeseen tytöille oli tarjonnut Rento sauna.

Miittipaikalla en malttanut olla kurkistamatta Maria Glow-blogin "Behind The Scenes"-huoneeseen. Katselin Marian hömppähuonetta aivan haltioissani, jos joskus asun talossa jossa on enemmän tilaa haluan ehdottomasti oman huoneen puhtaasti kaikelle kauniille!

Kuva Maria Glow

Vielä viimeisenä tiivistyksenä voisin sanoa että ilmapiiri oli loistava, ympäristö upean kaunis ja aika lensi kuin siivillä. Siinä joen rannalla pohdiskellessa tajusin miten rauhoittava elementti vesi onkaan ja miten kovasti olen kaivannut sitä. Ennen ulkomailla asumistani en edes ymmärtänyt miten rakkaita tälläiset asiat ovat minulle.

Kannattaa muuten vielä kurkata Maria Glow-blogista postaus tästä samaisesta miitistä, siitä löytyy vielä enemmän informaatiota miitistä ja Maria oli tehnyt postaukseen jopa My Day-tyylisen videon.

Kiitos vielä kaikille ihanaisille ja lukuisille sponsoreille!



Miltäs meidän miitti teidän silmiinne näyttää? Onko tälläisiä kiva lukea?



 

18 kommenttia:

  1. Teillä on ollut aivan ihana miitti! :)

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtava ilta kyllä oli ja aika hurahti siivillä. Itsekin harmittelin paljun väliin jäämistä, näytti superrentouttavalta :)

    VastaaPoista
  3. Oli ihan huippua tavata, ehdottomasti nähdään uudelleenkin :) aika kului kuin siivillä, olisihan tuolla pidempäänkin viihtynyt! Kello oli jotain 10 kun olin kotona ja oli ihan pilkkopimeetä jo. Paljussa on varmasti ollut ihanaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muualta tulleille ja takasin ajeleville tuo oliki aika pitkä reissupäivä :)

      Poista
  4. Ei oo kiva lukea ku en päässyt mukaan. Mur <3

    VastaaPoista
  5. Postausten perusteella teidän miitti vaikuttaa tosi onnistuneelta, hauskalta ja rennolta :) Ehkä mäkin uskallaudun mukaan, jos joku lähtee tällaisia vielä järjestämään! Olis ihan huippua päästä juttelemaan oikeen kunnolla muiden kauneusbloggaajien kanssa :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niiiiin rento meininki! Ja ehdottomasti mukaan seuraavan kerran♡♡♡

      Poista
  6. Oli hauska nähdä! Mukavaa myös, että ihmisiä tuli kauempaakin, ettei aina ole samoja naamoja :D

    VastaaPoista
  7. Ihanalta kuulusti miitti ja nyt harmittaa vielä enemmän, kun en päässyt tulemaan.

    VastaaPoista
  8. Oli tosi kiva nähdä! Vitsit, oisit jääny yöksi vaan, meillä oli niiiin hauskaa loppu iltakin, ja palju oli ihana!

    VastaaPoista
  9. Vähänkö olis ollut kivaa jos säkin oisit jäänyt yöksi ♡ Oli kuitenkin niin kiva taas tavata :)

    VastaaPoista