keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Omemman näköinen meikki Olive You:lla

Heii ja ihanaa keskiviikkoa!Nyt se kesäinen alkuviikko hävisikin yhtä nopeasti kuin tuli, täällä on tänään pidelty sadetta ja hoidettu rästihommia. Näinköhän kesälomalaisille tulee vielä ihania kelejä?

Tänään ajattelin kuitenkin näyttää yhden meikin joka on tehty NYX Professional Makeupin Olive You*-paletilla. Palettihan oli minun palettihaaste-palettini ja siinä meikissä menin totutusta meikkaustyylistä ulos mutta tämä on nimenomaan itseni näköinen!


Paletissahan on kauniisti mattasävyjä sekä hohtavampia versioita. Itseeni iskee ihan täysin yli puolet paletin sävyistä, ainoastaan paletin sininen on oikeastaan itselleni vieraampi. Tässä meikissä keskityin lämpimään munakoison violettiin ja lämpimään keskiruskeaan, molemmat mattasävyjä siis.

Koko liikkuva luomi on hoidettu munakoison violetilla ja häivytykset sekä alaripsirajan rajaus lämpimällä keskiruskealla. Tylsän yksinkertaista mutta niin toimivaa! Molemmat sävyt ovat mattasävyiksi pigmenttisiä ja pehmeähköja, lämpimässä violetissa huomasin että se tahtoi asettua laikukkaasti vain meikkivoiteella pohjustettuun luomeen, tiedänkin sitten seuraavan kerran pohjustaa luomet ihan siihen tarkoitetulla aineella.


Olen lähiaikoina myös taistellut tekoripsien kanssa - käytössäni oleva liima ei ole järin luotettavaa ja jostain syystä olen onnistunut nappaamaan mukaani liian jäykällä ripsinauhalla olevia ripsiä. Tähän meikkiin pilkoin siis yhden ripsinauhan kahtia ja liimailin ne vain molempiin ulkokulmiin. Ripsinauhapätkiä käytettäessä liiman ei tarvitse olla parasta mahdollista kun ripsinauha ei joudu rasituksen kohteeksi suoremmalla pätkällä ja onhan pätkien asetteleminen helpompaakin!
Onko jollekin muulle tullut syksyfiilikset tämän kesän ilmoista?

*pr-näyte


4 kommenttia:

 1. No on tullut, tänä aamuna +9°C, talvella oli monesti mittarissa +7°C, joten eipä nää ilman lämpötilojen puolest paljoa eroa. Joku oli sanonutkin, että ei tää ole mikään kesä vaan vihreä talvi, olen samaa mieltä. :D

  VastaaPoista
 2. Todella nätti meikki! :) Mä käytän kanssa tuota ripsikikkaa välillä, kun menee hermot kokonaisten kanssa :D Täällä ei kanssa kesää ole paljoa näkynyt, paitsi nyt viikonloppuna saatin nauttia hieman kesäisistä keleistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää kahden sävyn silmämeikit on vaan niin simppeleitä! Kyllä tuo nyt on tuntunu lämpimältä,taitaa seuraavaks iskeeki sit ukkonen :D

   Poista