maanantai 19. joulukuuta 2016

Uudelleen hurahtamiset 12/16

Täällä on taas käyty vähän omia jemmoja läpi ilmojen muuttuessa ja ihon kiukutellessa. Tiedättekö sen tunteen kun tuntuu ettei mikään ole hyvä? Itsehän siis kuulun niihin epäonnisiin atoopikkoihin joiden ihoon muodostuu vesikelloja kun se pääsee rohtumaan ja tänä vuonna tappelu niitä vastaan on aloitettu jo melkein kaksi kuukautta sitten. Argh..


Tässä kuussa on uudelleen rakastuttu kahteen kosteuttavaan tuotteeseen,sen lisäksi kyseinen pohjustaja myös blurraa ihohuokosia joten bravo!


Frost Berries Nourishing Hand Mask* on ollut minulle sellainen tuote johon olen ihastunut aivan kuin varkain. En edes välttämättä käytä tätä käsinaamio tarkoituksessa vaan hemmottelen tällä öljyisellä käsinaamiolla käsiä esimerkiksi yön yli laittaen puuvillahanskat käsiin.

Natura Sibericaahan siis saa myös Suomesta - tuntui olevan silloin ensimmäisen kerran merkistä kirjoiteltuani yllätys monelle. Esimerkiksi tätä käsinaamiota löytyy täältä niinkuin merkin muitakin tuotteita plus sitten myös esimerkiksi niitä huikean edullisia Organic Shopin tuotteita!


Ja sitten tämä. Ah. Rakkaus YSL:ään ei tunnu koskaan kuolevan.

Tähän tutustellessa minulla myös meni aikani ennen kuin aloin olla tälle sulaa vahaa. Tässähän on siis useita öljyä ja blurraava efekti - löytö kuivalle iholle! Hyvin usein olen huomannut näiden blurraavien tuotteiden nimittäin olevan kuivattavia,tämä ei ole sellainen. Omassa käytössäni tämä on ihan ykkönen talviaikaan - tämä tasoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä parantaa meikin kestoa. Kesäaikaan taas tämä saa meikin valumaan kasvoilta ;)

Tykkään vuodet läpeensä käyttää mattameikkivoiteita jotka myös voivat kuivattaa ihoa mutta kun tämän levittää alle,ei iho ala kiukutella tai kuivua. Tärkein tämän kanssa on vaan muistaa tämän antaa "kuivua" iholle ennen meikkivoiteen levittämistä,muuten niin teho kuin kestävyyskin kärsii.


Mitä tuotteita siellä on "uudelleen löydetty"?*pr-näyte

2 kommenttia:

  1. Apua vesikelloja, kuulostaa niin tuskaiselta ettei mitään rajaa! :/ Itse löysin uudelleen Armanin Maestro Fusion Makeupin, aah miten hyvä se on talvikuivalle iholla. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli oikeen käytävä ihotautilääkärillä jokunen vuos sitten ku alko ilmestyy rakkuloita pitkin jalkapöytiä,on tälläki "perusongelmalla" outoja piirteitä! Täälläki käydää kovasti jemmoja läpi et mitkä ois nyt niitä täydellisiä juttuja♡

      Poista