maanantai 19. joulukuuta 2016

Maanantaijoulukalenteri a'la Miss Piggy's Pearls osa 3

***** Psssssst! Arvonta on vielä auki joten nyt kiireellä osallistumaan ;) *****

 

Eiiiiiii nyt on jo tämän maanantaipiristäjän viimeinen osa menossa! Millä sitä nyt itsensä saa maanantai aamuisin nopeammin ylös sängystä? :D

Viime viikko olikin jo aika haipakkaa - jouluvalmistelut ja valmistautumiset on aivan kesken ja Englannin "vieras" tulee jo muutaman päivän päästä. Mutta vältellään nyt vielä imuria ja höpötellään tästä ihanuudesta ;)


Viimeinen luukku näytti tältä. Sisälle oli piilotettu jo totuttuun tapaan kolme tuotetta - yksi syötävä ja kaksi hemmottelevaa<3


Ensimmäisenä purraankin kiinni tähän syötävään,tällä viikolla luukusta paljastui vaahtokarkkeja! Minuun on aina vedonnut tämän tyyppiset pakkaukset ja tässäkin on jotain todella kotikutoisen sympaattista. Vesi kielellä odotin että olisiko nuo tummemmat olleet salmiakkivaahtokarkkia mutta se taisi tällä kertaa jäädä haaveilun tasolle ;)


Seuraavana olikin tämän luukun todellinen ylläri nimittäin Ritualsin Private Collection-linjan tuoksukynttilä. Kynttilä tuoksui voimakkaasti jo ennen laatikon avaamista ja tämä kuuluu niihin tuoksukynttilöihin jotka tuoksuvat ilman sytyttämistäkin!

"A luxurious, richly fragranced scented candle based on Incense. Incense is used in religious ceremonies, traditional purification, aromatherapy and meditation, to create a good mood and to mask less fragrant odours."

Polttelin itse vuosia sitten todella runsaasti suitsukkeita ja ainakin tuoksun voimakkuus ja "luonne" tuo sen mieleen. Tuoksu on todellakin suitsukemainen mutta aika maskuliininen - tässä on kuitenkin jotain kiehtovaa ja se kulkeutuikin jo yöpöydälleni.


Viimeisenä luukusta paljastui Adopt':in Lady Glitter-tuoksu. Adopt':sta on kirjoiteltu jonkin verran pitkin blogeja mutta itse en ole tähän vielä sen suuremmin tutustunut. Pullossa mainitaan Lady Glitterin olevan Oriental mutta kyllä minä tämän kukkaistuoksuksi luokittelisin - Oriental on omaan nenääni tummempi ja mausteisempi. Nesteen seassa on pienen pientä helmiäistä joka saa huiluttelemaan pulloa ihan onnessaan! :D

"Kimalteiden juhlaa säestää samenttinen jasmiini sekä appelsiininkukkien terälehdet. Taustalla tunnelmaa luovat mausteiset hedelmät sekä vanilja. Rohkea ja vangitseva huuma antaa iholle hohtavan hunnun." 


Nämä kolme maanantaita on kyllä olleet niin ihanan erilaisia ja piristäviä - harvoin kukaan enää aikuisena toisille joulukalenteria väsää piristämään :') Kiitos kultaiselle karvavauvojen emännälle<3


Ihanaa maanantaita sinne ruudun toisellekin puolelle<3

4 kommenttia: