torstai 4. elokuuta 2016

Kauan kaivattu haalintapostaus

Minulta kaipailtiin haalintapostausta joten nyt maltoin mieleni ja kerkesin ottaa kuvat tilatuista tuotteista ennen kuin ne muuttivat pitkin kämppää ja omille paikoilleen ;)


Cocopandasta on kohistu jonkin verran. Verkkokauppa ilmestyi jotenkin ihan tyhjästä ja hinnat/kampanjat ovat vähintäänkin hämmentäviä. Päätin nyt VIHDOIN kokeilla verkkokaupan tarjontaa.

Tein tilauksen lauantaiyönä ja sain saapumisilmoituksen sekä sähköpostiin että puhelimeen tänään eli torstaina.


Tuotteet oli pakattu napakasti,mikään ei päässyt hölskymään ympäriinsä. Tilasin kymmenen tuotetta ja koko läjälle tuli summaksi reilu viitisenkymppiä!

Käsittääkseni ainakin ensimmäisiin tilauksiin saa -10e koodin joten sen hyväksikäytettyäni summa jäi tuohon reiluun viiteenkymppiin.


Matkaan lähti Macadamian Extra kosteuttavat shampoo&hoitoaine (mistä tosin luulin molemmista tilanneeni ison pullon), Lorealin Professionel Infinium Extreme Hold Hairspray koska tiedättehän jo millainen fiilis jäi Toni&Guyn versiosta, NaoBayn Hydra Plus kasvoveden,Nuxen Micellar Cleansing Water koska aamuputsarini on lopuillaan ja koska tässä on ruusua<3, Wellan syväpuhdistava shampoo, Ecotoolsin sukat ja hanskat voiteiden muhitteluun, Wet&Wildin peiteaine joka jo purkkia ulkoapäin kytistellessä osoittautui liian tummaksi ja NYXin Brow Mascaran sävyssä Espresso.

Kunhan nyt ehdin näitä hieman tiirailla paremmin niin palaillaan arvioiden parissa ;)


Ihanaa torstaita<3

4 kommenttia:

 1. Mä katsoisin tarkkaan mitä tilaisin. Esim. Jane Iredalelta viisi vuotta vanhoja huulikiiltoja, tietää siitä, että niiden pakkaus on silloin muuttunut ja nykyään on erilaiset pakkaukset. Mä en vaan luota näihin Oon myös kuullut, että esim. Dermalogicalta myydään tuotteita joita ei ole ollut aikoihin myynnissä ja niistä puuttuu ne sinetit mistä ne tietää aidoiksi. Jotenkin aina jos on liian houkuttelevan halpa hinta niin kyse on jostain jämävarastoista mitä on ostettu. Toki joukossa voi olla ihan kuranttiakin tavaraa, mutta itse en periaatteessa tilaisi tuolta mitään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän samalla ajatuksella noita tuolta kattelin. Mietin iteki et kuinkaha monen shelve life on jo umpeutunu jos on kerran tavaraa vanhoissa pakkauksissaki jne..?

   Poista
  2. Ecotoolsit ei ainakaan oo pilaantuneita. :D

   Poista