tiistai 2. elokuuta 2016

Antiikkivihreää ja tämän päivän fiiliksiä

Tiistai on selkeästi uusi maanantai joten tänään piti laittaa kaikki peliin että sain itseni ylös sohvalta.


Pidempään minua seuranneet tietävätkin jo että olen taiteilijahöperö ja minulla onkin ollut jo kauan työnalla (mielessä) peilit jotka kaipasivat vähän uudistusta. Nyt vihdoin jotain tapahtuu!

Kynsillä koreilee kauniin tyttömäiset värit ja glitter-kärjet - tosin tottakai onnistuin silpomaan itseni juustohöylällä juuri ennen kuvien ottoa ;) Huomatkaa kaunis ja rakas kahvikuppi jonka sain parhaalta ystävältäni kahdeksisen vuotta sitten,tästä kahvi maistuu aina parhaimmalta!


En käytä tummanvihreitä sävyjä silmämeikissä kovin usein - minusta tuntuu että omat sammaleen vihreät silmät hukkuvat sen alle. Näissäkin kuvissa silmäni näyttävät todella hailakoilta mutta rakastan tuota antiikkivihreää sävyä joka taittaa hieman kultaan! Olen nyt testaillut kovasti Revolutionin Fortune Favours The Brave-palettia ja sieltä löytyykin tämä upea sävy (ylimmällä rivillä viides vasemmalta).


Samalla olen varovasti testaillut tätä huulien "liukuvärjäys"-trendiä jossa suupielet ovat liukuvasti tummemmat kuin muut huulet. Tässä versiossa sävyero on hienovarainen - ihailen aina silmät kiiluen niitä jotka tekevät rohkeampia huulimeikkejä!


Miten siellä on alkuviikko alkanut?

4 kommenttia:

  1. Munkin pitäisi vihdoin uskaltautua kokeilemaan huulilla tota liukuvärjäystä, se näyttää hyvin tehtynä todella upealta! Kaunis silmämeikki, tossa paletissa on aivan upeita sävyjä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo liukuvärjäykset on aivan upeita! Jotenkin oon vaan niin huono panostamaan huuliin :S Tuo on kyllä näppärä paletti,löytyy vähän kaikkea :)

      Poista