tiistai 26. heinäkuuta 2016

Se hankala tapaus

Tässä on tuote josta en ole lukenut yhtään täysin positiivista arviota. Sillä uteliaisuus voittikin kauppareissulla.

Tästä tuotteesta olen kuullut miten sävyt ovat hyvin "sinnepäin" ajatellen pohjoismaalaista vaaleutta, koostumus on liru, tuote ei asetu iholle, ihohuokoset ennemminkin korostuu kuin häivyttyy ja miten tämä ei pidä ihoa mattana mutta kuivattaa ihon pinnan.


Tästähän on myös sävy 105 mutta se on auttamattoman punainen minun keltapohjaiselle iholleni joten nappasin itselleni vaaleimman keltapohjaisen sävyn 110. Täytyy sanoa etten yhtään ihmettele nurinaa sävymaailmasta! Itsehän en edes kesällä rusketu joten tämä on auttamattoman liian tumma vuoden ympäri.

Myös koostumus oli hankala. Tämä on lähes vesimäisen ohutta mutta huonosti iholle asettuvaa. Parhaiten tämän levittämiseen minulla soveltui uusi meikkivoidesivellin ihastukseni eli Real Techniquesin Stippling Brush.


Ihohuokosiin en huomannut tämän vaikuttavan oikein mitenkään ja viimeisetkin negatiiviset väitteet olivat oikeassa.. Jo jokusen tunnin päästä iho näytti kiiltävältä ja "sulaneelta" mutta iho oli kuivan hilseen peitossa.

Kaikillehan sopivat todella erilaiset tuotteet joten en voinut edes uskoa että yhtyisin samaan negatiivisten kommenttien kuoroon joihin olin itsekin törmännyt! :D Jostain syystä odotin tältä aika paljon mutta taidan sittenkin pysyä Lumenen Matt Controllissa väärästä sävystä huolimatta ;)Mikä on ollut teidän viimeisin "pettymys tuotteenne"?

4 kommenttia:

 1. Taidan olla harvinainen poikkeus, kun tykkään Fit Me! Matte+Poreless meikkivoiteesta ;) ja sävy 105 sopii omaan väritykseeni kuin nakutettu.

  Pettymyksenä tulee viime ajoilta mieleen Mossan mustikka-kasvoveden voimakkaan alkoholinen tuoksu, joka tekee käytöstä melko epämiellyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mut tuohan on aivan loistavaa et se on jolleki toiminu just halutulla tavalla :p Tosi monet on ihmetelly noita Mossan kasvovesiä,ois voinu niissä kuvitella olevan hellempi koostumus?

   Poista
 2. Ei tää mustakaan ihan noin huono ollut, pysyikin mulla ihan kivasti ja jätti nätin pinnan aluksi, mutta oli vaan sopimaton mun kuivalle iholle ja korosti kuivia kohtia. Aika semmonen meh-fiilis jäi :) oiskohan tää sit enempi vähän rasvaisemman ihon tuote :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tää alko jokusen tunnin iholla olon jälkeen kuivattamaan ihoon kuivia länttejä :S

   Poista