torstai 28. heinäkuuta 2016

Luottorajaamista

Siirryttyäni pois normi eyelinereistä vaihdoin silmänrajaustusseihin. Asustelin silloin vielä Englannissa ja nappasin mukaani sellaisen merkiltä josta minulla oli jo hyviä kokemuksia - Collectionilta.

Collectionhan on yksi halvoista markettimerkeistä sielläpäin ja siltä löytyy vaikka mitä,aina pohjameikeistä glitterrajauksiin. Collectioniltahan tulee myös se kaikkien hehkuttama nestemäinen peitevoide.


Extreme Felt Tip Linerit tulevat vaatimattomissa kiiltävän mustissa tuubeissa vetokorkkien alla. Tussiosa itsessään on pitkä ja kapea - sillä voi tehdä niin ohutta kuin paksumpaakin jälkeä. Vanhin Felt Tip Linerini on kaksi vuotta vanha ja se EI OLE VIELÄKÄÄN KUIVA. Ostin sille jo seuraajan viime reissultani mutta näyttää siltä että se saa vielä odottaa kaapissa.. :D

Koen että näissä on omat hyvät ja huonot puolensa,tosin kaikessahan on. Näissä kärki on tarpeaksi kapea kapeammillaan,neste on märkää ja se kyllä kestää missä pitääkin. Huonoina puolina taas että tätä on hankala korjailla jälkeenpäin kun se oikeasti tarraa ihoon sekä että neste ei ole kovin pigmenttistä. Pigmentin puuttumisella tarkoitan sitä että se muuttuu hohtavammaksi esimerkiksi helmiäisluomivärin päällä tai voimakkaiden värien päällä värillisten Felt Tip Linereiden sävy saattaa muuttua. Kerrostamalla näitä lopputuloksesta saa kyllä peittävämmän.

Näiden poistamisesta muuten sen verran että nämä todellakin tarraavat ihoon eli usein meikinpoiston jälkeen kun kaikki muu meikki on todellakin poissa ja iho puhdas,näkyy silmissä edelleen osittain rajaukset :D


Minulla taitaa tällä hetkellä olla itselläni kaikki mahdolliset sävyt eli violetti,sininen,musta ja ruskea. Musta on ollut eniten käytössä sen helppouden takia,ruskeaa olen käyttänyt lähinnä töissä ja sinistä ja violettia silloin kun haluan näyttävämmät ja paksummat rajaukset.

Pigmenttieroja näissä en ole ihan kauheasti huomannut tosin alla olevissa swatcheissa näyttäisi selkeästi että ruskea olisi heikkopigmenttisin.

Tykkään rajaustusseista niiden helppouden takia. On sinulla sitten millainen luomenmuoto tahansa,on rajaustussi helppo painaa ripsen tyveen eikä sitä tarvitse "raahata" luomen pintaa pitkin venyttäen luomea. Hyvin usein rajaankin ripsien tyven täysin vaan painelemalla - tussi tarttuu hyvin kevyillä painalluksilla ja se menee juuri sinne minne pitääkin.


Nämä saisivat minulta varmaan täyden kympin pienellä pigmentin tuunaamisella mutta huomioonottaen näiden säilyvyyden ja luomilla kestävyyden,olen enemmän kuin tyytyväinen.


Mikä teillä on luottotuote rajauksiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti