maanantai 27. kesäkuuta 2016

Vähän kynsiä,vähän höpinää

Seuraavaksi siis luvassa muutamia kynsiä joita en ole tajunnut ennemmin julkaista. Niinpä en siis edes muista mitä lakkoja olen käyttänyt ;)

Juhannushiljaisuus alkoikin vahingossa tarkoitettua aiemmin ja olinkin loppuviikon tahattomassa hiljaiselossa,miten keskikesänjuhla meni siellä ruudun toisella puolella?


Silloin kun minulla on aikaa ja inspiraatiota,on ihana leikitellä väreillä kynsiä ajatellen. Näiden kynsien pohjana käytin vain kahta eri sävyä mutta sitten homma lähtikin lapasesta päällyslakkojen kanssa ;)

Eri päällyslakkojen kanssa lookista tulee heti niin erilainen ja huomattavasti säväkämpi! Täytyy kyllä myöntää että näistä komboista tuli aika synkeät kesää ajatellen.


Tässä olikin jännä parivaljakko. Nämä kantautuivat minulle ihanalta kosmetiikkakeijulta. Molemmissa koostumus oli yllättävän hyvä mutta vaaleampi laventelisempi sävy vaati väistämättä kaksi kerrosta. Tumman sininen on ihana syvän yönsininen,vaikken sinisistä yleensä niin välitä niin tämä on aivan ihana

Mitä jäin ihmettelemään oli se että pulloissa itsessään ei ollut ollenkaan sävyjen nimiä! Tottakai heitin jo pahvikuoret menemään ja nyt nämä ovatkin siis nimiltään yhtä kysymysmerkkiä.


Viimeisenä mennäänkin sitten TODELLA hempeään meininkiin! Tässä myös näkyy selkeästi että aikaa oli enemmän ja joka kynteen lähti jo pohjalakaksikin eri sävy. Ja niinkuin varmasti käy taas selväksi,en voi vastustaa erilaisia tekstuureja ja päällyslakkoja ;)

Olen edelleen aivan heikkona hiekkalakkoihin ja tässä vaiheessa harmittaakin että omistan hiekkalakkoja vaan muutamassa hailakassa sävyssä. Ja kuka voi vastustaa helmenpuolikkaita koristeina<3


Ihanaa maanantaita<3

4 kommenttia: