tiistai 14. kesäkuuta 2016

One Heck Of A Blot Primer

Kun haahuilee jokusen viikon Englannissa niin tottakai jotain tarttuu mukaan ;) Siellä on useita "drugstore"-merkkejä joita täällä ei ole tai joita tänne on hankalampi saada.

Moni onkin kuullut MUA:sta,Revolutionista tai Soap&Glorysta josta kirjoittelenkin tässä postauksessa tällä kertaa.


Brittibloggarit ovat hehkuttaneet useita Soap&Gloryn tuotteita,ainvan niinkuin One Heck Of A Blot-tuotesarjaakin tältä merkiltä. Etsin itselleni huokosia häivyttävää pohjustajaa joten nappasinkin mukaani One Heck Of A Blot-pohjustajan. Pohjustaja lupailee häivyttää huokosia ja pitää kiillon poissa. Ulkomuoto on aivan yhtä sympaattinen kuin merkin muissakin tuotteissa,minusta että se on osa merkin vetovoimaa.

"Amazing. Addictive. Invisible. Well oil be damned, the secret to perfect, shine-free skin is SOAP & GLORY™ One Heck Of A Blot™ Instant-Perfecting Power Primer. With PORE-SHRINK™ Technology to instantly diminish the appearance of pores and SHINE-BLOC™ 12HR Matte Spheres for all-day-shine control, our magnificent, multi-action primer helps hide imperfections, even out your skin tone and reduce the appearance of redness. It also helps makes your make up last longer and, with vitamin E, leaves you good to glow."

Yleenä ihohuokosia häivyttävät tuotteet ovat raskaan silikonisia - jotkin niistä jopa rakeisen kuivia niinkuin The Body Shopin All-In-One Instablur josta sitten taas olen tykännyt ihan vaan huokosten täyttäjänä ennen meikin levitystä. Tämä pohjustaja tulee tuubista ulos paksun geelimäisenä ja tuntuu levitettäessä liukkaalta iholla.


Osan tuotteen lupauksista allekirjoitan,osaa en. Tykkään tämän huokosia täyttävästä ja tasoittavasta lopputuloksesta mutta en sanoisi että tämä kiiltoa pitää niinkään poissa,ainakaan normaalia pidempään. Jopa The Body Shopin All-In-One Instablur pitää kiiltoa paremmin poissa.

En myöskään sanoisi että tämä tasoittaa punoitusta,jostain syystä ainakin omalla ihollani tätä levitettäessä herkimmät alueet (posket) kasvoillani punakoituu suhteellisen voimakkaasti joksikin aikaa. Jotain ohuempia ihoalueita ärsyttävää tässä siis on.

Mielipiteeni tästä siis ovat hyvin ristiriitaiset mutta ehkä syksyn tullen lämpenen tälle enemmän.


Mitä lemppari-pohjustajia siellä on?

4 kommenttia:

 1. Mä tykkään pohjustajista, jotka on mahdollisimman vähän silikonisia, jos mahdollista ne saavat olla myös kosteuttavia. Jane Iredalella ja Guerlainilta sekä Shiseidolta löytyy niitä, joita huomaan sutivani ennen meikkiä useimmiten kasvoihini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä taas tuo huokosten blurraaminen ja värin taittaminen on kova sana,nuo blurraavat vaan on usein koostumukseltaan ihan hirveitä :S

   Poista
 2. Mä tykkään just nyt Lorealin Blur magiquesta, mutta nyt alkoi kiinnostamaan tuo mainitsemasi TBS :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on itseasiassa tuosta TBS:stä se silmille tarkotettu versio mut se tuntuu niiiiin kuivalta etten oo sitä luomille laittanu. Hyvin kyl täyttää pienet juonteet! :D

   Poista