sunnuntai 15. toukokuuta 2016

2x pikakuivareita

Ehkä näppärintä ikinä - pikakuivarit minipulloissa!

Mainitsinkin jo aiemmin että minullahan oli joulukuussa Kicksin joulukalenteri. Sieltä löytyi kaikkea ripsarista suihkuöljyyn mutta sieltä myös tuli kaksin kappalein pikakuivattajia joista kumpaakaan en ollut vielä tähän mennessä kokeillut.

Muistanette ehkä kokemukseni China Glazen pikakuivarin kanssa, nimimerkillä haju poltti varmaan nenäkarvatkin karrelle.. :D


Näistä Seche Vitehän on jo oikein kulttiklassikko ja olinkin todella onnellinen että sain tätä vihdoin kokeiltua. 3,6ml on minun mielestäni kokeilukooksi todella hyvä,pikakuivareissa kun on aina se ongelma että ne meinaavat jähmettyä pulloon ennen kuin pullon saa tyhjäksi. Toki löytyyhän sitten niitä notkistajia.

Ensimmäinen ajatus tämän avatessa oli että hetkinen,tämähän "tuoksuu" aivan permanentti tussille. Ei siis todellakaan mitään China Glazen luokkaa muttei järin mietokaan. Toiseksi kiinnitin huomiota siveltimeen,tässä ainakin on todella ohut sivellin,onko täysikokoisessa?

Itse massa on mielestäni sopivan paksua,tällä saa kauniin kiillon ja suht paksun kerroksen kynsille helposti. Toki kapea sivellin tekee sen että sutia tällä saa hetken aikaa enkä tiedä miten esimerkiksi leimaukset tähän reagoivat,magneettilakat tahtoivat ainakin lähteä leviämään. Kuivuminen tosiaan on nopsaa mutta muidenkin pikakuivareiden tapaan tämä voi kutistaa lakkoja.


Essien Good To Go-pikakuivarista en ollut kuullutkaan. Luulin ensin että kyseessä on "tavallinen" päällyslakka mutta tämä onkin pikakuivattaja. Tässä sivellin on hieman paksumpi ja lakan koostumus ohuempaa.

Ja hurraa! "Tuoksu" on normaalin kynsilakan tuoksua muistuttavaa.

Tämä leviää näppärästi muutamalla vedolla kynsille hyvän siveltimen ansiosta ja vaikka koostumus onkin juoksevampaa kuin Sechessä,jää pinta kauniin kiiltäväksi. En sanoisi kuivumisajassa olevan niin kauheasti eroja näiden kahden välillä,Sechestä vaan tosiaan jää väistämättä paksumpi kerros kynsille kerralla.


Päätin nämä korkattuani että jos jompi kumpi vaikuttaa hyvältä,kotiutan siitä täysikokoisen version. Miten sitten kävi? Päätös oli itseasiassa todella helppo. Vaikka voisi kuvitella maineen perusteella,en halunnut kokonaista pulloa Secheä. Pienestä pullosta on ehkä 1/4 tai hieman enemmän jäljellä ja se on jo nyt SIIRAPPIA. Se ei siis tahdo liikkua pullossa ja jos sitä saa siveltimeen asti,on se venyvää. Ja siis hei,kysehän on 3,5ml minipullosta. Essien pullo on 5ml eikä siinä ole merkkiäkään tahmaantumisesta. Essie siis lähti kotiin täysikokoisena ja Seche jääköön pidempi pinnaisille ;)


Onko teillä lemppari pikakuivareita?


2 kommenttia:

  1. Mä tykkään Poshesta. Seche ei mulla jostain syystä toimi yhtään, heikentää lakan kestoa valtavasti. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poshe on mulle vielä ihan tutkimaton alue. Seche ainakin mulla myös kutistaa lakkauksia ihan älyttömästi :|

      Poista