lauantai 23. tammikuuta 2016

Burt,my man!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/12997067/?claim=dg384sc38cq">Follow my blog with Bloglovin</a>

Voi sinä ihana mehiläismies joka toit tämän ulottuvilleni. Minullahan on todellinen asennevamma jalkojenhoitotuotteisiin jotka kulkevat tavallisella kaavalla - aina vaan niitä viilentäviä ainesosia tai yrttejä!

En pidä eukalyptuksesta ihonhoidossa tai edes huulilla,yhdistän sen yskännamuihin tai kipeänä olemiseen. Sen lisäksi atooppiselle iholle se on usein todella ärsyttävä,juuri niinkuin omallenikin.


Olen jo kauan halunnut saada tassuni kiinni tähän,nimittäin Burt's Beesin Coconut Foot Creamiin. 99,4%:sti luonnollisista ainesosista,pakattu täyteen OIKEASTI kosteuttavia ainesosia eikä sitä ainaista yrttisyyttä jossei lasketa pienen pientä määrää rosmariini-uutetta jota en edes omalla nenällä havaitse.

Tämä voide on oikeasti kuin paksua hunajaa! Koostumus on siis minulle ihan uusi. Tämä levittyy hieman tahmeasti ja suosittelisinkin että tämän kanssa laittaisi tassuihinsa esimerkiksi kosteutta sitovat sukat. Tämä ei tunnu voidemaiselta vaan ennemminkin hieman kitkaisen siirappiselta,tämä ei siis mene siihen peruskategoriaan jalkojenhoidon saralla. Imeytyminen kestää minun kokemuksieni mukaan kauan ja vielä aamullakin jalat tuntuvat nihkeiltä. Minä tosin en laske sitä miinukseksi koska haluan tosi tujakoita tuotteita iholleni öisin.


Mites sitten se tuoksu? Voimakkaan kookoksinen joten te jotka ette siitä välitä,ei tämä ole teidän juttunne. Minun nenääni tämä on hyvinkin luonnollinen,tosin voimakas,kookoksen tuoksu. Tässä ei tule läpi sitä esanssista kookoksen tuoksua joka on se yleisin johon kauneudenhoitotuotteissa törmää.

Tämä on hoitavan paksu sekoitus kookosöljyä,lanoliinia ja glyseriiniä. Sanoisin että teille jotka etsitte oikeasti kosteuttavaa voidetta yökäyttöön,on tämä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen.


Jos nyt sitten kuitenkin annetaan hieman noottiakin,katsokaa tuota suuaukkoa.

Niinkuin sanoin,tuote on kuin paksua hunajaa joten suuaukko on aivan liian iso. Itse säilytän tätä tuubia lappeellaan,en yksinkertaisesti uskalla pitää sitä pystyasennossa. Ja koska kyse on näin luonnollisesta tuotteesta,"vesittyy" se jonkin verran joten jos itse jalkavoide pysyisi kunnialla tuubissa,on hyvinkin todennäköistä että voiteesta erittynyt neste luiskahtaisi tuubin korkin välistä ulos.

Ja se minua kyllä harmittaa miten vähän tämän merkin tuotteita näkyy missään. En ihan oikeasti tiedä olenko koskaan Suomessa nähnyt näitä missään kivijalkakaupassa? Ja itsehän olen siis todella huono tilaamaan mitään verkosta.


Onko Burt's Bees teille tuttu merkkinä?

4 kommenttia:

 1. Stockmann ainakin myy Burts Bees merkkiä. Harmi, etten tykkää kookoksesta, koska tämä kuulostaa hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulleki Stockmann on niin kaukanen kohde et tosiaan harmittaa miten vähän tätä on näkyvillä!

   Poista
 2. Kicksissä on ainaki tän merkin huulirasvoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niihin oon peräti tainnu itekin törmätä :)

   Poista