torstai 3. joulukuuta 2015

Tyttömäisyyttä kynsillä

Nyt on ihan selkeästi tyttömäisempi olo,tuli nimittäin sellaiset karkkikynnet tämän harmauden keskelle!

Sinful Colorsin Retro Rosessa on hempeä hieman läpi kuultava vaaleanpunaisen sävy joka on täynnä aivan pienen pientä "hitulaa",läpinäkyviä mutta hieman hohtavia hitusia. Avonin Magic Effect Lacen Delicate Pink taas on pohjaltaan läpinäkyvä mutta siinä on monen kokoista ja muotoista vaaleaa ja vaaleanpunaista palleroa.


En tiedä johtuiko se Sinfulista vai Avonista mutta tämä lakkaus kesti törkeän hyvin! Normaalisti lakkaan kynnet sunnuntaina ja jo keskiviikkona niistä puuttuu n. 1/4 mutta näiden lakkojen kanssa lakkaus oli vielä ihan hyvässä kunnossa perjantaina kun lopettelin työviikkoa. Ehkä ihmeitä tapahtuu ;)


Sinfulia on kynsillä vain yksi kerros (ihanaa!) eikä se jäänyt epätasaiseksi,missä ovat tämän ominaisuuden omaavat muut lakat?? Avonin lakasta taas on sanottava isona plussana se että palleroita on pohjalakassa sen verran runsaasti ettei niitä tarvinnut käydä erikseen metsästelemään.

Olen kyllä niin myyty erilaisten efekti-lakkojen suhteen!Jokos siellä kaivattaisiin oikeen kunnon paukkupakkasia tämän vesikelin sijaan?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Karkkimeininki ei oo yhtään huonompi juttu näiden kelien keskellä.. :P

      Poista