tiistai 1. joulukuuta 2015

Viileyttä lauantaihin

Silloin tällöin on kiva vähän panostaa meikkiin vaikkei mihinkään varsinaisesti olekaan suuntaamassa. Tämä meikki on nimittäin tehty lauantain kauppareissulle! :D


En ole ikinä päässyt mukaan tähän MAC-hypetykseen joten ihan sen kunniaksi,on tämä meikki toteutettu MAC:n luomiväripaletilla.

Aamulla oli aikaa panostaa meikkiin ja vaan puuhastella omaan tahtiin. Kiireessä meikistä tuppaa tulemaan hyvin usein todella samanlainen joten nyt yritinkin lähestyä tätä eri tavalla.


Halusin rakentaa kaiken rakastamieni rajausten ympärille. Samalla halusin meikistä vähän tummemman. Paletista käyttöön lähtikin siis vaalean harmaa joka taittaa vaalean violettiin,intensiivinen vihreä ja paletin tummin sävy joka onkin aika erikoinen. Sävy näyttää lähes mustalta mutta siinä on pienenpientä punaviolettia hippua,sitä efektiä en tosin ole ikinä saanut toistumaan luomilla.


Silmän sisänurkkaa lukuunottamatta taputtelin liikkuvalle luomelle vihreän. Varjostukset ja silmän ulkonurkan toteutin runsaasti häivyttäen paletin tummimmalla sävyllä. Vaalean harmaa siis joutuikin tyytymään sivurooliin silmien sisänurkissa ja kulmaluulla.

En edes pysty keskittymään näissä kuvissa meikkiin,niin paljon harmittaa tuo kasvoilla oleva ihottuma!


Oletteko intohimoisia MAC:n rakastajia?

4 kommenttia:

  1. Kauniita sävyt! Mä meinaan aina pysyä luonnollisissa sävyissä, niin on kiva ihastella muiden meikkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl mullekin ne lämpimät maanläheiset sävyt on omimpia,pitäs käyttää kyl enemmän noita räväkämpiä :p

      Poista