tiistai 1. joulukuuta 2015

Ahkerien jalkojen kaveri

Nyt tuleekin vinkki ihan ykköstuotteesta!

Minähän siis olen sellaisissa töissä että kengät pysyvät sitkeästi jalassa koko päivän. Ne eivät ole järin mukavat eivätkä todellakaan hengittävät joten voitte varmaan vaan kuvitella lopputuloksen. Sen lisäksi talvikausi velvoittaa pitämään vesitiiviitä kenkiä joissa ei järin paljon ole tuuletusta niissäkään.


Ihan Wild Card-ominaisuudessa nappasin Dermosilin ostoskoriin mukaan merkin Jalkasprayn.

Näin siitä kerrotaan merkin omilla sivuilla:
"Spa & Sauna -sarjan Antiperspirantti Jalkasuihkeella on tehokas deodoroiva vaikutus. Helppokäyttöinen suihkutettava Jalkasuihke sisältää alumiinisuoloja, jotka estävät hien erittymistä ihon pinnalle ja ehkäisevät ihon kostumista.
Antiperspirantti Jalkasuihke sisältää mentolia ja piparminttuöljyä, joiden ansiosta Jalkasuihke tuntuu viilentävältä iholla. Mentoli ja piparminttuöljy antavat tuotteelle myös raikkaan tuoksun."


Ja täytyy sanoa että olen todella tyytyväinen! Minun jalkahikeni ei ole sitä vakavaa pistävää sorttia mutta onhan jalkojen haju ummehtunut päivän päätteeksi kun vihdoin saan kengät pois jalasta.

Olen nyt käyttänyt tätä kuukauden verran ja voin sanoa että kyllä toimii. Kertaakaan tänä aikana en ole haistanut jaloistani tulevan yhtään mitään hajua. Jalat saattavat olla nihkeät kenkien riisumisvaiheessa mutta siihen se sitten jääkin.


Tuoksu tässä on aika makean minttuinen mutta tuoksua ei haista esimerkiksi enää päivän päätteeksi. Merkin sivuilla oli valiteltu pumpusta ja sen hajoamisesta,minulla ei ole ollut mitään ongelmia sen kanssa.

Sumu tulee aika märkänä joten sen kuivuminen kestää oman aikansa. En tosin ole ikinä jäänyt sen suuremmin sen kuivamista odottelemaan ja hyvin toimii kuitenkin. Joten jos olisin ollut vailla jotain enemmän,olisi se ollut hienojakoisempi sumu suuttimesta.


Olin myös yllättynyt siitä ettei tämä millään tavalla ärsyttänyt jo valmiiksi kuivaa ja kiukkuista ihoani.


Onko teillä kokemusta vastaavista tuotteista?

2 kommenttia:

  1. Ei itseasiaa ole, tällainen vaikuttaa tosi kivalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllätyin kyl miten näppärä tää on! Sopis varmaan hyvin rantalomilleki ;)

      Poista