perjantai 27. marraskuuta 2015

Vesimelonia kynsille

Olen aina tykännyt Dermosilin tuotteista mitä tulee ihonhoitoon ja tiettyyn kosmetiikkaan mutta kynsilakat ovat olleet minulle suhteellisen tuntemattomia.

No katsokaas nyt tätä!


Watermelon levittyy tasaisesti jo yhdellä kerroksella mutta kahdella kerroksella jäljestä saisi varmasti kirkkaamman. Olin yllättynyt ettei jälkeen jäänyt minkäänlaisia raitoja tai kaljuja läikkiä!

Minä taas tykkään lakoista jotka toimivat jo yhdellä kerroksella ja tässäkin pieni läpikuultavuus on mielestäni lähinnä kivannäköinen. Ihanan pirtsakka oranssinpunainen ja Lorealin Gold Leaf,simppeliä näyttävyyttä.


Watermelonin lisäksi kokeilin myös Dermosilin geelipäällyslakkaa. Lakka oli yllättävän vesimäisen ohut,odotin paksumpaa koostumusta. Koostumuksen ollessa näinkin ohut ei se luonut geelimäisen pulleaa pintaa vaan lähinnä upean kiillon.

Simppeliä efektiä on helppo luoda Loraelin Gold Leafilla. Tosin tässä vaiheessa Gold Leafin elämää,ei hitusten metsästäminen pullosta ollutkaan ihan niin simppeliä.


Yllätyin todella positiivisesti näiden laadusta! Kuivumisaika oli keskiluokkaa mutta nämä silti kuivuivat hyvin ilman pikakuivattajaa. Minähän olen tunnetusti vähän turhankin hätäinen kynsieni kanssa.. ;)


Voi reppana Gold Leaf,se kyllä alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt..


Millä te koristelette kyntenne jos haluatte jotain helppoa ylimääräistä koristusta?

2 kommenttia:

  1. Nätit! <3 Mun koristelut rajoittuu glitteriin, hermot ei kestä muuta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullaki järki lähtee mut yritän aina epätoivosesti jotai vähän sipistellä! :D

      Poista