maanantai 23. marraskuuta 2015

Kirkkautta haalistuneille

Nämä ovat nousseet nopeasti lemppareikseni. Nimittäin Biozellin väripigmenttituotteet!

Olin pitkään henkeen ja vereen KC-Colormaskien kannattaja. Käytin niitä jatkuvasti ja pidinkin niiden tuomasta pehmeydestä ja intensiivisestä väristä.

Punaisen sävyn ylläpitäminen on painajaista. Niinkuin varmasti tiedätte,haalistuu se ennen kuin ehdit kissaa sanoa ja näyttää elähtäneeltä TODELLA NOPEASTI.


Pohdistelin pitkään Biozellin versiota mutta se jäi aina vaan pohdiskelun asteelle kunnes vihdoin pääsin näihin kiinni. Nämähän ovat aivan loistavia!

Todellinen Wild Card oli Biozellin sävyttävä shampoo. En ikinä ajatellut sävyshampoon antavan niin intensiivistä ja syvää väriä kuin tämä antaa,olin tippua penkiltä ensimmäisen kerran tätä kokeiltuani.


Shampoo neuvotaan levittämään hiuksiin normaalin shampoon tapaan mutta se jätetään vaikuttamaan muutamaksi minuutiksi ennen huuhtelua. Shampoo on hajusteeton mutta myös silikoniton joten tämä jättää hiukset aika karheiksi. Se kyllä kuitenkin pesee hiukset puhtaiksi asti normaalin shampoon tapaan.

Sekä shampoo että värinaamio ovat todella pigmenttisiä ja näiden kanssa kehoitetaankin käyttämään hanskoja. Itse en hanskoja käytä vaan vaikutusajalla sitten kuorin vartaloni jolloin käsiin tarttunut ylimääräinen pigmenttikin häviää taivaan tuuliin.


Värinaamio taas levitetään joko kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja sen annetaan vaikuttaa 3-5minuuttia. Pidempi vaikutusaika ainoastaan antaa enemmän aikaa hoitaville ainesosille,syvempää väriä sillä ei saa aikaiseksi. Tämäkin on hajusteeton.

Tähän väliin on sanottava että on aivan loistavaa että nämä ovat hajusteettomia,hajusteherkkiä kun on niin paljon! Itse kaipaisin näihin tuoksua mutta sitä saa lisäämällä värinaamion sekaan esimerkiksi hoitoainetta niinkuin minä teen joka tapauksessa.


Käytän shampoota ja värinaamiota aina yhdessä ja hiukset oikeasti näyttävät vasta värjätyillä. Hiukset ovat aivan uskomattoman kiiltävät ja todella vivahteikkaan intesiivisen punaiset. Olen rakastunut!

Vaikka värinaamio sisältääkin myös hiuksia hoitavia ainesosia,jättää se ainakin minun hiukseni aika karheiksi. Tästä syystä sekoitankin sen aina hoitoaineeseen tai naamioon.

Nyt olen jäänyt uteliaana pohtimaan josko hankkisi myös Biozellin pinkin värinaamion.. Sillä voisi saada aikaiseksi kivaa ylimääräistä säväkkyyttä! Pinkistä tosin ei minun mielestäni ole shampoota saatavilla.


Käytättekö te väriä elävöittäviä tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti