keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Hohoi pohjatuotteiden käyttäjä!

Löysin vahingossa jotakin AIVAN LOISTAVAA ja haluan jakaa sen nyt teidän kanssanne!

The Body Shopille on tullut nimittäin Lightening Shade Adjusting Drops sekä Darkening Shade Adjusting Drops.

"Et tyytyisi herra "melkein oikeaan", joten miksi tekisit niin meikkivoiteesi suhteen? Sävynmukauttajatippamme muokkaa melkein oikeasta meikkivoiteen sävystä täydellisen vain yhdellä tipalla. Jos sinulla on vaalea tai keskitumma iho, meikkivoidesävysi saattaa näyttää liian tummalta tai oranssilta. Vaalentavien tippojen valkoisten ja pinkkien pigmenttien sekoitus kirkastaa ja neutraloi vaaleiden ja keskitummien meikkisävyjen keltaisuutta. Lisää yksi tippa vaalentaaksesi meikkivoidesävysi puolet vaaleammaksi."


Voitte ehkä ymmärtää iloni ja onneni tämän löydön kanssa? Kuinka monta vuotta olenkaan taistellut sen kanssa ettei mikään meikkivoide ole oikean sävyinen ja on aina aivan liian tumma,nyt vihdoin "valtavirta kosmetiikkaan" on tullut värinmukautus-tipat joilla muokata meikkivoiteen sävyä oikeammaksi! Hintakaan ei päätä huimaa,16,5e ja onhan tuote todellakin riittoisa.

Tietenkin tämä toimii toisinkin päin,tummemmat tipat auttavat mukauttamaan jo olemassa olevaa meikkivoidetta tummemmaksi,varmasti näppärä kaveri niille jotka käyttävät itseruskettavaa tai rakastavat rantalomia ;)

Enää ei tarvitse tilata ulkomailta valkoista meikkivoidetta tai ostaa maskeeraukseen tarkoitettuja tuotteita,nyt ne löytää huomattavasti lähempää.

Ihanaa!Onko täällä muita yhtä ilahtuneita tästä tuotteesta?

4 kommenttia:

 1. hei kiitos hyvästä vinkistä :)! Kuulostaa lupaavalta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kyl aivan onnesta soikeena et vihdoin jotain tällästä on helpommin saatavilla.. :)

   Poista
 2. Aika tehokasta voidetta, jos yhdellä tipalla saa meikkivoiteen puolet vaaleammaksi. Tämä voisi olla talvella tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mäkin vähän tota yhtä tippaa kyseenalastan mut pääasia et toimii halutulla tavalla :P Jäin vaan pohtimaan et näinköhän tää on ihan pysyvän valikoiman tuotteita? O.o

   Poista