tiistai 27. lokakuuta 2015

Vanhan vakkarin sisar

Olen aiemmin puhunut Neutrogenan puhdistusaineista,kuinka ostin kauan Neutrogenan Visibly Clear 2 in 1-puhdistusainetta jota voi käyttää päivittäiseen "normaaliin puhdistukseen" tai kasvonaamiona.

Tykkäsin puhdistusaineesta sen molemmissa tarkoituksissa,perus pesuun käytettynä se ei kuivattanut ihoa,naamiona taas jätti ihon narskuvammaksi muttei kuitenkaan kiristäväksi.Pink Grapefruit on perinteisemmästä versiosta aivan kuin nuorempi pikku sisko, hieman imelä mutta kirpakka. Käyttömukavuus on kuitenkin aika samaa luokkaa,minun mielestäni tämä on hieman hellävaraisempi kuin perusversio.

Tuoksu on voimakkaan makean greippimäinen,ihan hauska,yleensähän greipintuoksu on kirpeämpi ja terävämpi.

Meikkiä en ole tällä koittanut putsailla mutta kakkosputsarina suoriutuu tehtävästään hyvin,aivan varmasti viimeisetkin meikin rippeet häviävät ihon pinnalta.


Taidan kuitenkin laittaa tämän talviteloille,viima ja kylmä ilma vaativat pehmeämpää puhdistusta ja uskoisinkin että tämä sopisi paremmin sekaiholle joka on taipuvaisempi rasvaisempaan suuntaan jopa talviaikaan.


Onko tämä makean greipin tuoksuinen putsari teille tuttu?

4 kommenttia:

 1. Ei ole tuttu, kaikki Suomessa myytävät Neutrogenat on liian kuivattavia mun iholle. :( Voisivat tuoda tännekin niitä kuivan ihon ja anti-aging -tuotteita, mitä muuallakin on myynnissä. Nythän tää markkinointi kohdistuu Suomessa tosi paljon teineihin ja nuoriin aikuisiin ja sellaisiin joilla on rasvoittuva tai sekaiho. Harmi omasta näkökulmasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot niin oikeessa! Sen jälkeen kun ite jatkoin e-pillereillä ei rasvottuvuus kyl oo ollu ongelmana,päinvastoin :S

   Poista
  2. Olisi meinaten varmasti tuotteita, joita minäkin suosittelisin, koska tykkäsin näistä silloin parikymppisenä, kun oma iho oli enemmän puhdas sekaiho, ehkä pitää koittaa tilata ulkomailta niitä kuivan ihon tuotteita itselle testiin.

   Poista
  3. En tainnu ees briteissä ollessa oikeen törmätä muihin ku näihin :|

   Poista