tiistai 27. lokakuuta 2015

Kun ei vaan onnistu

Tiedättekö kun kovasti yritätte tottua ja pitää jostain mutta siitä vaan ei tule mitään? Itse koen tuon tunteen ärsyttävän usein ripsareiden kanssa.


Kuvissa siis näkyy Essencen perus-lemppari Get Big Lashes mutta myös Essencen Lash Princess False Lash Mascara jonka kanssa mistään ei vaan tullut yhtään mitään.


Get Big Lashes on siis hyvin erotteleva,hyvin ykkösripsarina toimiva ja vaatimattoman perushyvä. Ostin Lash Princessin sille kaveriksi ajatellen että sehän sitten sopisi tuomaan volyymia ykkösripsarin päälle.

Harja on peruslempparissani pullea ja tiheä,Lash Princessissä kapeampi ja harvempi. Molemmissa massa ei ole kovin juoksevaa mikä onkin usein juuri se piirre joka ainakin itselläni toimii parhaiten.

Yritin sutia varovasti,sahaavasti ja aivan tyvestä ripsien päähän ja joka kerta tuloksena oli yhteen liimautuneet tai möykkyiset ripset. Niinkuin äitini asian ilmaisisi, oli "ripsissä pampuloita". Argh!


Olen nyt siis päättänyt luovuttaa ripsiprinsessan kanssa ja etsinkin ykkösvaiheen ripsarilleni luotettavaa uutta kumppania.


Millaiset ripsarit toimivat teillä parhaiten?

6 kommenttia:

 1. Pampulat ripsissä haha,haha, haa. :D Mulla toimii ehdottomasti sellaiset, missä on aika ohut massa ja pieni harja. Iso harjaiset ja paksumassaiset niin juoksen karkuun. :D

  VastaaPoista
 2. Harmi, ettei nämä toimineet! Mä oon tykännyt kaikista kokeilemistani Essencen ripsareista ja tuo Get Big oli yksi suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Get Big on kyl perus-hyvä versio,pitää varmaan vielä jokunen koluta läpi tolta firmalta.. :p

   Poista
 3. Toi versio on joo kieltämättä aika helposti hämähäkkiefektin luova, varovaisesti saa laittaa. Mulla on avaamattomana se prinsessan perusversio jota oon kyllä kuullu paljon kehuttavan eli pian näkee sit onko se yhtään parempi kun tää tekoripsi-versio :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei sitä pitääkin sit vielä kokeilla! Ja oli kiva tavata messuilla :)

   Poista