tiistai 15. syyskuuta 2015

Revitalizing Supreme silmien alla

Kiitos Glitz&Glam:n Minnan,oli minunkin saatava tälläinen kokeiltavaksi. Minna puhui siitä miten täyteläinen silmänympärys voide tämä on ja miten omiaan se on ainakin kuivemmalle iholle.

Minulla tunnetusti kaikki silmänympärysvoiteet turvottavat silmänympäryksiä joten sitä helpottavaa ominaisuutta en tältäkään odottanut.


Hain tältä juurikin sitä kosteuttavuutta ja tehohoitoa,voihan tätä käyttää myös silmänympärysnaamiona mitä aspektia olen myös kokeillut.

Voide lupaa vähentää ikääntymisen merkkejä,hienoja juonteita,madaltaa ryppyjä ja yleistä kuivuutta. Voisin siis olettaa että tällä juurikin yritetään saada aikaan tehokosteutettu iho jottei ikääntymisen merkit ole niin selkeästi esillä kuin kuivemmalla iholla.


En välittänyt saman linjan kasvovoiteesta joten pelkäsin että tämäkin menisi samaan kategoriaan. Voide on täyteläisen paksua ja sitä ei kannatakaan hölväillä älyttömiä määriä jos sitä käyttää normaalisti silmänympärysvoiteena.

Kermaisuudestaan huolimatta tämä imeytyy aivan loistavasti ja jättää ihon todella pehmeäksi. Mitään ihmevaikutuksia en tältä odottanutkaan mutta tämä oli ainakin minun ihollani aivan täydellinen kosteuttaja!


Silmänympärysnaamiona olen levittänyt tätä silmänympärysiholle paksummalti ja antanut rauhassa imeytyä,tosin enemmän kuin sen suositellun kaksi minuuttia.

Naamiona loppu kehoitetaan tuputtelemaan pois paperilla tai pyyhkeellä mutta minulla jopa suurempi määrä on ajan kanssa imeytynyt niin täydellisesti ettei pois pyyhittävää juurikaan ole.


Turvotusta laskevaksi tai tummia silmänalusia häivyttäväksi tästä ei ole mutta jos kaipaat hemmottelua tai tehokkaampaa pehmennystä silmänympärysalueelle,on tämä sinulle kokeilun arvoinen voide.


Vaihdatteko te paksumpaan silmänympärysvoiteeseen talven lähestyessä?
4 kommenttia:

 1. Mä käytän öisin paksumaa ja päivällä meikin alla kevyempää, eli aina kaksi eri tyylistä voidetta usein käytössä. Toki joskus on päiviä, etten jaksa laittaa mitään, mutta pääsääntöisesti pyrin käyttämää aina, ainakin iltaisin, jos aamulla en jostain syystä muistaisi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite taas pääsääntöisesti rasvaan vaan yöks ja ennen päikkäreitä töiden jälkeen. Aamulla ennen meikkiä en käytä rasvaa,uskosin et syy siihen johtuu ihan puhtaasti huonoista kokemuksista :(

   Poista
 2. Käytän just nyt tyhjäksi Cliniquen All about eyes voidetta, jotta voin ottaa jonkun täyteläisemmän silmänympärysvoiteen käyttöön. Ihossa alkaa jo näkyä sään kylmeneminen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaan itekkin että kasvot alkaa käyttäytyä jo aivan eritavalla vaikkei kaikki vielä myönnäkään et syksy on tullu ;)

   Poista