tiistai 15. syyskuuta 2015

Ogx - tuoksuvaa hiustenhoitoa

Ha!

Huomasin näiden rantautuneen Suomeenkin joten nyt on entistä kivempi höpötellä näistä koska saatavuus ainakin on parempi. Olen törmännyt näihin ainakin sokkarilla,onko näkynyt muualla?

Yleisilme on suht värikäs ja tuoksut voimakkaita,pullo on myös hauskan muotoinen ja aika iso valtavirran hiustenhoitotuotteisiin verrattuna. OGX on siis aiemmin ollut


Biotin&Collagen Conditioner on viimeisin minulle eksyneistä OGX:n hiustenhoitotuotteista. Kyseessä on TODELLA paksu hoitoaine,itseasiassa niin paksu ettei sitä meinaa saada mitenkäänpäin ulos ja huuhdellessa se pakkautuu viemärin päälle. Koostumuksessa siis olisi parantamisen varaa.. Huomaan että tämä saa hiukset paksumman tuntuisiksi mutta ei niinkään kiiltäviksi joten mitä ilmeisemmin tämä kerrostuu jonkin verran hiuksiin. Tuoksu on tälle sarjalle yllättävän miedon makea eikä tuoksua haista niinkään jälkeenpäin.


Anti-Breakage Keratin Oil Conditioner oli ensimmäinen kokeiluni näistä kaikista. Tuoksu on todella voimakkaan parfyymimainen ja jää todellakin hiuksiin. Tästä mieleen tulee ihan kuin olisi suihkuttanut hajuvettä hiuksiin. Alussa tykkäsin tuoksusta paljonkin mutta jotenkin se on alkanut tökkiä ajansaatossa. Tämä hoitoaine on myös paksua mutta silti sulavasti pullosta ulos tulevaa ja jättää hiukset huomattavasti öljyisemmän tuntuiseksi kuin sisarensa. Tässä onkin hiuksia hoitavaa öljyä. Huolimattomalla annostelulla hiuksista saa herkästi raskaat ja likaisen näköiset kun taan Biotin&Collagen reilummin käytettynä jättää hiukset liian samean näköisiksi.


Luxurious Moroccan Argan Creme Shampoo on ollut merkin ainoa tähän mennessä tutustelemani shampoo. Tuoksu.. Tuoksuu aivan Jean Paul Gaultierin kulttimaineessa kylpevältä Le Male:lta. Siis ihan oikeasti! Tuoksu onkin siis aika maskuliininen ja taas kerran todella voimakas muttei mitenkään häiritsevällä tavalla. Hiukset jäävät jo shampoo pesun jälkeen pehmeiksi muttei kuitenkaan raskaaksi. Päänahka on myös rakastanut tätä!Oletteko te jo napanneet mukaan nämä houkuttavat pesuaineet?

2 kommenttia: