torstai 10. syyskuuta 2015

Ehkäpä kauniimpia unia?

Naiset nyt ovat valitettavan usein todella heikkona hömppään. Hyvinkään usein hankinnoille ei löydy rationaalista selitystä,se on vaan saatava!

Tässä taitaa olla yksi sellainen ;)


Supermoodin Beauty Sleep Sweet Pillow Scent on suunniteltu rauhoittamaan ja rentouttamaan sinua ennen uniasi. Se sisältää rauhoittavia eteerisiä öljyjä joiden on tarkoitus syventää unta ja tehdä yöstäsi levollisempi.

Frantsila voi olla monelle tuttu merkki ja Supermoodin misti onkin suunniteltu yhdessä Frantsilan kanssa käyttäen heidän luomuyrttejään.


Suihke sisältääsisältää rauhoittavia yrttejä, mm. laventelia, vetiveriä ja appelisiinia mutta minulle hyppää kovimmin nenään laventeli.

Laventelihan on tunnettu jo kauan tyynnyttävänä ja rauhottavana tuoksuna ja vaikkei se olekaan minulle ihan ykkönen,en silti voinut olla pitämättä siitä tästä sekoituksesta.


Tyynyyn en ole tätä suihkutellut vaikka niinkin voisi tehdä vaan pussilakanaan. Tästä on tullut jo iltainen rituaali ja tämän tuoksun haistaessani mieleni tietääkin jo että on aika asettua.


Oletteko jo tutustuneet Supermoodiin?

4 kommenttia:

 1. Mulla on samantyylinen tuote toiselta merkiltä, mutta en kokenut että se vaikuttaisi rauhoittumiseen sen enempää. Mutta ehkä tosiaan jo pelkkä ajatus, että tämän pitäisi tehota voi auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai se on vaan tässä vaiheessa jo alitajunnalle merkki et nyt on aika asettuu :) Miltä merkiltä ite kokeilit?

   Poista
 2. Mä käytän tätä huonetuoksuna. :D Eli suihkautan makkariin ennen kuin menen nukkumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on kyl sen verran tuju tuoksusekotus et toimii kyl varmaan siinäki täydellisesti :p

   Poista