sunnuntai 2. elokuuta 2015

Nostalgiaa Avonilta

Huulipuna kuuluu varmaankin jokaisen pienen ihmisen ensimmäisiin meikkileikkeihin.
Muistan itse hypistelleeni äidin Oriflamen pieniä huulipuna näytteitä,noita hellyyttävän pieniä huulipunapuikkoja joissa oli läpinäkyvä korkki. Tämä muisto on vieläkin jotenkin niin elävästi mielessä!

Jo silloin muistan tarttuneeni ennemmin tietynlaisiin sävyihin kun taas tietynlaiset sävyt olivat koskemattomia. Silloin tällöin haluan tänäkin päivänä astua ulos mukavuusalueeltani ja hankkia huulipunan sellaisessa sävyssä mihin en ensimmäisenä tarttuisi.


Viimeisimmällä kerralla kyseessä oli Avonin huulipuna sävyssä Pecan,tuo lämpimän ruskea mutta hieman kasari-tyylinen ruskea.

Olen todella vaalea ihonsävyltäni ja minusta tuntuu välillä ettei mikään väri vaan sovi minulle,ruskeat ovat ehkä niitä hankalampia.


Tämän huulipunan koostumuksesta tosin tykkäsin todella paljon!

Koostumus on äärimmäisen kermainen ja paksun pigmenttinen,se tuntuu huulilta siltä aivan kuin olisin levittänyt paksua huulirasvaa rankemmalla kädellä. Kestävyys tämän tyylisissä huulipunissa onkin yleensä kyseenalainen niinkuin tässäkin.

Tässä on todella mieto neutraali tuoksu,ei mitään Lumenen tyylistä ylimakeutta.


Katsokaa nyt tuota pigmentin määrää! Huulipuna on kiiltävän ja matan välimaastossa,sanoisinko että suht neutraali tapaus vaikka arkimeikkiinkin. Paksu koostumus pysyy siellä missä pitääkin eikä hiivi mahdollisiin ylähuulen ryppyihin.


Jotenkin tämä sävy minun ihoani vasten näyttää vähän hassulta mutta silti jollain tavalla pidänkin tästä. Voi tätä mielipiteen valinnan vaikeutta! :D


Onko Avonin huulipunat teille tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti