keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Simple: Kasvojen puhdistus

Tästä päästään siis ekaan Simplen ihonhoitotuotteeseen eli kasvojen puhdistukseen.

Tässä hieman firman taustoja:
"So how did it all start? Simple was born in the UK in the 1960s and was the first UK skincare brand to formulate a cleansing product that contained no colour and no perfume; designed to care for even the most sensitive skin. The Simple soap was even recommended by doctors for those prone to skin irritation. Since launching in 1960, we have stayed true to our philosophy"

Harmittelinkin jo aiemmin ettei kaikki Simplen tuotteet ole kantautuneet Suomeen asti,olisi nimittäin ollut kiva testailla merkin Regeneration-tuotteita!

Niinkuin esittelystä selviääkin,on ihonhoitoa haluttu tällä merkillä yksinkertaistaa ja hellävaraistaa. "Ylimääräisiä" ärsykkeitä ei ole tuotteissa käytetty ja valtaosa niistä on täysin hajusteettomia. Tosin esimerkiksi tässä kasvojenpuhdistusaineessa on mieto raikaas tuoksu joka on ainakin minulle pelkkää plussaa!


Olen nyt käyttänyt tätä useita kuukausia ja voin sanoa että ihoni tykkää tästä ykkösputsarina!

Vaaleaa geeliä ei tarvitse annostella runsaasti vaan jo pienempikin määrä vaahtoaa runsaasti kasvoja pestessä. Olen saanut tällä kaiken merkin irti ensipesemällä,jopa raskaat ja tummat meikit.


Ulkomuoto tälläkin on kovin vaatimaton ja purkkimeressä minun mielestäni tämä merkki on kovin huomaamaton mutta ainakin minulle tämä geeli oli nappilöytö!

Tosin jälleen kerran voisin mainita (niinkuin Lorealin kasvojenpuhdistusaineenkin kohdalla) ettei tämä ole kuitenkaan se hellävaraisin ja ihoa hellivin versio. Tämän mainitaan olevan kosteuttava mutta kyllä minun mielestäni tämä pesee ihon aika voimakkaasti,ei narskuvaksi mutta kuitenkin hieman kiristäväksi.


Minkälainen on teidän lemppari ykkösputsarinne vai käytättekö vain yksivaiheista puhdistusta?

2 kommenttia:

  1. Pesen aina eka öljyllä tai tai voidemaisella putsarilla. Toisessa vaiheessa käytän geeliä tai vaahtoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitkä tuotteet sulla on tällä hetkellä käytössä? :)

      Poista