lauantai 18. heinäkuuta 2015

Rich - Kaunista katseltavaa hiustenhoidon saralta

Rich on kyllä niin kaunista katseltavaa! Purkit hohtavat kauniissa kullan ja pronssinsävyissä,ne ovat simppelit mutta silti niin kauniit.

Sain bloggari-kollegalta testailtavaksi muutaman tuotteen Rich:ltä joka olikin ihana sattuma koska en ollut vielä koskaan tältä merkiltä mitään testaillut.


Protect&Shine suihke kertookin jo nimessään mistä on kysymys. Hienojakoinen suihke antaa suojaa lämpömuotoilulle sekä kuorruttaa hiukset kauniilla kiillolla. Ja auringonpalvojille tiedoksi,tässä on myös UV-suoja sekä suoja värin haalistumista vastaan!

Itselläni on hyvin lasipintainen hius joten minun hiuksilleni tämä meinasi antaa vähän turhankin ankaraa kiiltoa,meinasin saada tällä nopeasti likaisen näköiset hiukset. Tai sitten liipaisinsormeni oli turhan raskas ;) Tosin,kokeilemalla tätä kosteisiin hiuksiin saattaisi muuttaa mieleni.

Kokeilin tätä tosin myös ystäväni hiuksiin jolla on karheammat ja käsittelystä johtuen kuivemmat hiukset ja hänelle tämä toi kauniin luonnollista kiiltoa.

Tuoksu on kauniin pehmeän vaniljainen,muuten en osaa sitä oikeen kuvailla. Tuoksu leijailee vain hetken suihkuttamisen jälkeen mutta kantautuu nenään vielä silloin tällöin kuivuttuaankin.


Moisture Shampoo oli pienempi versio merkin shampoosta mutta silti olen pessyt tällä hiukset jo varmaan viisitoista kertaa ja vieläkin siinä riittää tavaraa.

Shampoo on paksun kermaista ja reilusti vaahtoavaa. Määrällisesti tätä ei tarvitse annostella raskaalla kädellä vaan jo normaalia hieman pienempi määrä riittää.

Tämän tuoksusta en välittänyt,se oli nenääni jotenkin turhan maskuliininen mutta tämä jätti kuin jättikin hiukset ihanan pehmeäksi jo ennen hoitoainetta.


Viimeisenä oma henkilökohtainen lempparini näistä kolmesta tuotteesta!

De-Frizz&Shine suihke näyttääkin jo pulloon pakatulta kullalta. Siinä toistuu suojasuihkeen ihana vaniljaisuus ja tykkään klassisen lasisesta pullosta.

Pelkäsin että suihke olisi minulle liian raskas ja "lähmäisi" hiukseni vaikka lupailikin olla kevyt,onhan siinä kuitenkin argan-öljyä. Mutta se oikeasti olikin ihanan kevyt! Tykkään suihkuttaa tätä heti suihkun jälkeen vielä märkiin hiuksiin. Öljyn ansiosta hiukset kuivuvat nopeammin ja öljysuihke ainakin minulla imeytyy niin paremmin. Aamulla hiukset ovat suoremmat ja sileämmän. Tämä on todellakin ihana tuttavuus!Onko Rich teille tuotemerkkinä tuttu?

2 kommenttia:

  1. Mä taas pidän tuon shampoon hieman miehekkäämmästä tuoksusta. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muhun vetoo makeet&mausteiset tuoksut♡

      Poista