lauantai 18. heinäkuuta 2015

Benefitit kaunista kuultoa

Sitten vielä vähän lisää Benefitiä! Ja tämä nyt sitten onkin näistä se lemppari-tuotteeni :)


Benefitin High Beam onkin noussut oikeaksi kulttituotteeksi eikä mikään ihme.
High Beam on samanlaisessa "kynsilakka"-pullossa kuin aiemminkin esittelemani tuotteet ja siinäkin on kynsilakkasiveltimen tyylinen sivellin.


Itse tykkään laittaa High Beamiä ensin kämmenselälle ja siitä tuputella sormin kasvoille. Tällä saa kasvoille aika luonnollisen hohteen mutta kerrostamalla tietenkin myös voimakkaampaa hohdetta!

Olin yllättynyt miten simppeli tätä oli käyttää ja miten kauniisti tämä tuputtelemalla leviää. Tätä voi tuputella vaikka jo puuteroidun ihon päälle ilman että puuteri kökkööntyy alle.


Neste on pullossa kauniin hohtavan haalean vaaleanpunaista mutta levitettäessä ei jätä metallinhohtoista vaaleanpunaista jälkeensä niinkuin voisi kuvitella,ennemminkin valoahohtavan helmiäisen.

Tähän hohtotuotteeseen olen nyt kyllä rakastunut,voi että!Onko teillä High Beamista kokemusta? Mikä on teidän lemppari hohtotuotteenne?

2 kommenttia:

  1. Tää on mun lemppari ollut jo vuosia, en luovu vaikka käskettäisiin. :D Tällä saa muuten ihanasti isomman näköiset huulet, tuputtelemalla tätä hivenen huulten keskelle punan tai kiillon päälle. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin tosi yllättyny tän helppokäyttöisyydestä!

      Poista