keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Jalkapohjien lepyttelyä

Neutrogenan Norwegian Formula on ollut minulle sarjana aika vieras.
Nyt sainkin mahdollisuuden kokeilla tätä tämän sarjan tuotetta kun bloggari-kollega päätti laittaa omansa uuteen kotiin,kiitokset vielä siitä ;)

Neutrogenalta olen tykännyt ihon syväpuhdistavista tuotteista lähinnä kesäisin ja silloin kun atopia ei ole pahasti päällä,en esimerkiksi ikinä ole saanut minkäänlaista yliherkkyys-reaktiota Neutrogenan tuotteista.

Norwegian Formula-sarjasta olen aiemmin kuullut kyllä jonkin verran,lähinnä siitä kuinka tehokkaita kosteuttajia ne ovat. Kaikki sarjan tuotteet käsittääkseni sisältävät enemmän tai vähemmän glyseriiniä joka onkin tunnettu ja vanha ihon syväkosteuttaja kosteuden sitomiskykynsä takia.


Cracked Heel Foot Cream tulee näppärässä muovituubissa josta se on simppeli annostella. Voide on paksua ja sen annostelussa täytyykin olla tarkka,jos voidetta sattuu hulahtamaan enemmän on aivan varma että jalat ovat "limaiset" vielä aamulla. Rasvan tuoksu on hyvin neutraali,jotenkin "niveamaisen perustuoksu".

Tämä on siis voide jossa vähemmän on enemmän!


Voide liukuu hyvin iholle mutta imeytymisessä kestääkin oma aikansa.
Pakkauksessa hehkutetaan ettei voide jätä ihoa tahmaiseksi mutta itse en ole ainakaan onnistunut annostelemaan rasvaa niin vähän että se imeytyisi ongelmitta ja olisi jättämättä tahmean pinnan.

Suosituksena olisi rasvailla jalkoja tällä kaksi kertaa päivässä mutta itse olen käyttänyt tätä vain öisin juurikin paksuutensa takia. Itselläni ei ole kantapäissä halkeamisongelmaa mutta öisin käytettynä voide kyllä pehmentää ihoa ja minulla auttaa pääsemään erikseen kuivuuden aiheuttamasta kutinasta.
Olisi mielenkiintoista kuulla millaisia tehoja halkeilleella iholla tällä saisi aikaan!


Onko Norwegian Formulan ihonhoitotuotteet teille tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti