maanantai 6. heinäkuuta 2015

Benefitin Posie Tint

Seuraavaksi ajattelin hieman höpötellä tuotteesta joka on jäänyt minulle hieman mysteeriksi. Taissiis että miten ja missä tätä käyttäisin.

Tälläisten tuotteiden käyttöhän voi yleensä olla todella monipuolista mutta tässä olen vaan jatkuvasti törmännyt yhteen ongelmaan joka torppaa luovuutta aika tehokkaasti.

Tänään siis vuorossa Benefitin Posie Tint :)


Aiemmin kirjoittelinkin jo Benefitin pronssinhohtoisesta Sun Bean tuotteesta joka onkin hyvin samantapainen. Pakkausmuoto on sama sekä se että molemmissa on kynsilakkasivellintä muistuttava sivellin.


Posie Tint on tarkoitettu huulille tai poskipunaksi. Sen hajuttomuuden "haju" härrää jotenkin omilla huulilla mutta tuollaisethan ovat vain sivuseikkoja muutenkin ;)

Posie Tint on juoksevampaa ja kauniin vaaleanpunaista,tällä voisi kuvitella saavan kauniin herkän punoituksen poskille tai tyttömäistä punaa huulille. Se kuivaa iholle aika nopeasti ja onkin pitkäkestoinen,jopa kädeltä poispeseminen oli haaste!


Sitten päästäänkin siihen minun mainitsemaan ongelmaan. Levittyvyys.

Siveltimellä neste/voide on simppeli kohdistaa oikeaan paikkaan mutta se vaatii vielä tuputtelua levittämiseen ja häivyttelyyn.
Ongelma on vaan siinä että voiteen koko pigmentti jämähtää juuri niille sijoilleen mihin olet sen alunperin hetkeksi laskenut eikä pigmentti enää levity tai häivyty MIHINKÄÄN.

Oikeanpuoleisessa kuvassa olenkin yrittänyt häivyttää testiraitaa laajemmalle ja siitä tulee varmasti aika hyvin tuo ongelma esiin :(

En nyt siis ole voinut käyttää tätä poskilla koska en tiedä miten tätä lähestyisin ettei lopputulos ole raidallinen tai laikukas,huulilla tämä taas on todella huivattava ja lähes näkymätön.


Onko teille tullut vastaan tälläisiä tuotteita tai miten edes lähestyisitte tätä?

2 kommenttia: