keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Ihanan huulirasvamainen Clinique

Clinique on minulle huulipunissaan aika uusi tuttavuus. Rakastuin palavasti merkin Super Balmin vadelmaiseen versioon mutta sen loputtua en vaan saanut aikaiseksi hankittua uutta tai oikeen muutakaan merkiltä.

Nyt ajattelinkin että olisi jo aika tunnustella merkin huulituotteita ja päädyin kokeilemaan Chic Honey sävyä merkin Almost Lipstick sarjasta.


Sävy näyttää tappavan tummalta ja kuvittelinkin tästä tulevan lopputuloksen olevan niinkuin aiemmin joka paikassa mainitun "punaviinin tahriman".


..Mutta Almost Lipstick kuvaa hyvin tämän punan koostumusta. Se on liukas mutta pehmeä,tekstuurista huulilla tulee mieleen ihan vaan huulirasva,ihanaa!


Ensimmäisessä kuvassa pyyhkäisin huulipunaa vaan kevyesti huulille ja toisessa hankasin jo enemmän. Tästäkin näkee että tällä saa joko hieman sävyttävää lopputulosta tai sitten tummempaa jos sattuu olemaan sillä tuulella. Huulipuna antaa myös hieman anteeksi kuivempiakin huulia koostumuksensa takia!


Ainoa asia mitä harmittelin oli se että tätä paksummalti laittaessa se alkaa "raidoittua",väri ei siis levitykään enää tasaisesti vaan niinkuin kuvasta huomaa,se on paksummalti sieltä sun täältä.
Sitä ei kuitenkaan välttämättä edes ulkopuolinen huomaa,kysehän voi olla vaan minun neuroosistani.. ;)


Onko Cliniquen huulimeikit teille tuttuja?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti