tiistai 2. kesäkuuta 2015

Tutusta ykkösputsarista luopumisen kauhu

Tein nyt suuren uhrauksen itseäni ajatellen ja ajattelin kokeilla toista ykkösputsaria!

Minulle ykkösputsari siis merkitsee tuotetta joka poistaa meikit kasvoilla moitteettomasti,ei kirvele tai kutita ja jättää ihon jo valmiiksi puhtaantuntuiseksi vaikka käytänkin aina kakkosputsaria sen jälkeen.
Se on muuten jännä miten kerran opittuaan kaksoispuhdistuksen,ei sitä ilman enää osaa olla!


Tähän mennessä jo ainakin vuoden verran ykkösputsarin virkaa onkin toimittanut Lorealin Sublime Soft Calming Gel-Cream Wash.

Tuote on mielestäni liian ohutta geeliksi joten ehkä tuo gel-cream kuvaakin tätä parhaiten. Sitä ei tarvitse paljoa,se vaahtoaa runsaasti ja puhdistaa raskaimmatkin meikit jättämättä mitään silmienympärille. En myöskään ole ikinä saanut tällä silmiä kirvelemään tai kutiamaan joten lisäpojot siitä!

Ainoa asia mistä en tässä niinkään välitä on se että tämä on jo itsessään suhteellisen kuivattava vaikka sen pitäisi olla kuivalle ja herkälle iholle suunnattu.


Nyt sitten otinkin riskin ja päätin kokeilla kaikkien hypettämää puhdistusöljyä.

Mielessä oli joku hieman luonnollisempi versio mutta Lorealin Sublime Glow Sensational Cleansing Oil tarttui mukaan niin helposti kauppareissulta.


Öljyssä on näppärä pumppu ja sitä tulee vähän yhdellä pumppauksella. Neste on ohutta,melkein kuin vettä. Se tulee pullosta ulos läpinäkyvänä mutta muuttuu maitomaiseksi jouduttuaan veden tai ihon kanssa tekemisiin.

Tätä neuvotaan hieromaan kuivalle iholle ja sen sanotaan poistavan itsepäisinkin meikki,jopa vedenkestävä.

Nyt jännäänkin siis että miten tämän kanssa käy! Muutaman testauskerran olen kerennyt tämän kanssa jo tehdä mutta uskoisin että omassa tekniikassa on vielä hiomista.


Mikä on teidän lemppari putsarinne?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti