tiistai 2. kesäkuuta 2015

Hairahduksen virhe

Ihminen on niin utelias ja kokeilunhaluinen että pakkohan sitä on kaikkea uutta kokeilla vaikka tämän hetken paras vaihtoehto onkin jo käsillä.

Olen käyttänyt jo ainakin viitisen vuotta Garnierin Mineral Ultra Dry-antiperspiranttia. Se on minulle tuttu ja turvallinen.

Hikoilen jonkin verran enkä pidä märästä tunteesta kainaloissa ja hien hajun haluan ehdottomasti pitää poissa. En siis todellakaan ole niitä ihmisiä jotka voivat turvautua pelkkään deodoranttiin!


Nyt siis uteliaisuus voitti ja ajattelin kokeilla saman merkin Invisible-versiota. Tämän ideana on ettei se tahraa tummia tai vaaleita vaatteita ja sen lupaillaan myös pitävän hajut poissa jopa 48h (?).


Suihke itsessään on ihan normaalia tavaraa,ensimmäinen outo hetki vaan sattui kohdalle heti sen jälkeen kun lopetin suihkuttamisen.
Tämähän ei siis ole niinkuin perus suihkutettavat antiperspirantit,tämä jää märäksi iholle. Kuivaminen siis myös kestää oman aikansa ja iho tuntuu aika limaiselta :S

Toinen olikin sitten se pito.. Jo puolenpäivän aikaan huomasin ettei tämä pidä yhtä hyvin vauhtia ja kiirettä kuin sisarensa.

Ja ei kun takaisin kauppaan nöyränä hakemaan vanha rakas takaisin!


Mikä on teille hyvän deodorantin/antiperspirantin määre? Entä minkä olette kokeneet olevan pitävin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti