keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Naobay,tuntematon espanjalainen

Joskus kohdalle osuu merkkejä jotka ovat niittäneet jo mainetta muualla mutteivat ole ikinä kantautuneet minun korviini. Tälläinen merkki tällä kertaa on espanjalainen Naobay.NAOBAY-merkki on Ecocert-sertifikaatin mukaisesti tuotettu luonnonkosmetiikkasarja jota pyörittää isä ja kaksi poikaa.

He uskovat päivittäin käytettävien tuotteiden vaikuttavan yleiseen hyvinvointiin joten heidän tuotteissaan ei ole esimerkiksi käytetty parabeeneja, ftalaatteja, PEG:tä, silikoneja, petrolatumia, formaldehydiä tai Sodium Laureth Sulfaattia.

Tuotteissa käytetyt öljyt ja kasvi-uutteet ovat luonnonmukaisesti viljeltyjä eikä niitä ole testattu eläimillä.


Kuulostaa lupaavalta eikö? Nyt siis itse tuotteisiin :)


Oxygenating Cream Moisturizing on ollut miellyttävä tuttavuus.
Voide humahtaa ihoon aivan kuin huomaamatta ja sitä voikin tarpeen mukaan vielä lisäillä kuivempiin kohtiin jos tarve sitä vaatii. Voiteesta ei jää lähmäinen tunne kasvoille niinkuin olen huomannut usean luonnonmukaisemman tuotteen tekevän.

"EXTRA RICH cream is brimming with essential fatty acids found in oils from organic farming such as Avocado and Olive oils, which also give the cream anti-aging benefits."

Voide on ihanan kermaista olematta kuitenkaan raskasta. Tuoksuna tässä toimii,minun mielestäni,hentona appelsiinipuunkukka josta itse pidän tuoksuna jo valmiiksi niin paljon!


Moisturizing Milk Cleanser on ollut minulla viikonloppuisin aamukäytössä.
Puhdistusvoide on todellakin voidetta eikä ollenkaan juoksevaa. Se levittyy iholle ihanan pehmeästi ja jättää ihon joustavaksi kuitenkaan olematta raskas tai öljyinen. Meikinpoistotehoista en nyt osaa sanoa koska sinne asti se ei ainakaan vielä minulla ole päässyt.

"Facial Cleansing Milk for dry and sensitive skin, formulated with Olive oil, Gotu Kola and Sweet Almond oil, protects the skin’s hydrolipidic film and provides cells with moisture."

Tässäkin tuoksussa tuntuu appelsiinipuunkukka,tosin vielä hentoisempana kuin kasvovoiteessa.


Calming Face Toner on ollut ihanaa!
En edes tiedä miten lähtisin tätä selittämään.. Jos kasvot kiristävät pesun jälkeen,jää iho ihanan joustavaksi tämän jälkeen jäämättä kuitenkaan tahmeaksi niinkuin yleensä kosteuttavissa/rauhoittavissa kasvovesissä. Puhdistaa hyvin viimeisimmätkin meikinrippeet jos niitä on sattunut jostain syystä jäämään ja tasoittaa pesunjälkeistä punoitusta.

"This refreshing citrus-scented lotion provides 4-in-1 skincare action. Applied with a cotton pad, it effectively removes traces of makeup and impurities from the skin. It also cleanses, tones and soothes the skin thanks to Chamomile and Gotu Kola extracts."

Tässä tuoksu on lähes huomaamaton muttei millään tavalla keinotekoisen tuoksuinen. Kasvovesi on ihan perinteistä "vettä" eli olin melkein yllättynyt ettei tämä ollut yhtään paksumpaa.


Kaikenkaikkiaan.. Tykkäsin!
En yleensä esimerkiksi käytä ollenkaan puhdistusvoiteita/maitoja mutta tähän tutusteleminen on oikeasti ollut kivaa ja uteliaisuutta herättävää. Kasvovesi on ollut nyt jokailtaisessa käytössä ja voide kulkenut reissussa mukana. Iho ei ole härrääntynyt missään vaiheessa eikä kuivia läiskiä ole ilmaantunut.


Onko Naobay teille tuttu merkki?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti