lauantai 24. tammikuuta 2015

Turkista luopuminen

Naisena oleminen.

Tai miksei miehenäkin.

Hankalan ihon kanssa menee hermot ja vielä enemmän kun pitäisi luopua turkistaan eli ihokarvoista. Vahaamista olen kokeillut muutaman kerran ja epilointi on aika hirveää joten jäljelle jää sheivaaminen. Tosin ihokarvojen laser-käsittely on houkuttanut minua aina..

Vuosien saatossa olen löytänyt lähes hyvän toimintasuunnitelman.


Step 1

Ihon kuoriminen suihkussa,rasvaaminen ja öljyäminen edellisenä iltana. Ihoni on niin kuiva ettei kuivaa ihoa voi käydä sheivaamaan ilman tuhoa.

Step 2

Seuraavana päivänä jälleen ihon kuoriminen suihkussa tai kuivaharjaaminen ennen suihkua. Seuraavana tuleekin se yksi tärkeimmistä,itse ajeleminen. Käytän sheivaamiseen yleensä ihan vaan kosteusvoidetta tai paremman puutteessa halpis hoitoainetta,kumpikaan ei kuivata ihoa yhtä paljon kuin vaahdot tai geelit.

Step 3

Sheivauksen jälkeen In-Shower bodyconditioner eli joko Lushin ihonhoitoaine tai vaikka Nivean helposti saatavilla oleva suihkussa käytettävä ihonhoitoaine.

Step 4

Suihkun jälkeen ihon kuivaksi taputtelu ja suihkussa käytettävän hoitoaineen ihmeytymisen jälkeen uudelleen rasvaus. Yleensä itse sekoitan Korresin vartalovoita ja öljyä keskenään.


On huvittavaa huomata miten pitkät rutiinit tästäkin on syntynyt vuosien saatossa! Ja yleensä tuonkin jälkeen iho on monta päivää todella kuiva muttei kuitenkaan arista ja kirvele niinkuin ilman noita pitkällisiä rutiineja.


Mikä ihokarvanpoistomenetelmä teillä on käytössä?

2 kommenttia:

  1. Käytän epilaattoria ja kiireessä sheivaan hajakarvat pois. :D Oon ylpeä itsestäni, että sain kainalot totutettua tuohon kidutusvälineeseen, pysyvät paljon kauemmin siistinä kuin pelkällä höylällä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyl itekin harkinnu sitä niiiiin monta vuotta mut mulla on sen verran ohut iho et ainakin jalat sain epiloinnilla mustelmille.. :|

      Poista