lauantai 8. marraskuuta 2014

Visible difference

Nyt siis ajattelin vähän höpötellä Elizabeth Ardenin Visible Difference kosteusvoiteesta.


Minulla on ollut aina pieni kutkutus selektiivisiä merkkejä kohtaan ja kun sitten pienenä hamsterina satuin törmäämään super saver pakkaukseen Visible Diffencestä oli se napattava mukaan. Paketissa oli kaksi täysikokoista kasvovoidetta ja sitten tämä tuubi.

Elizabeth Arden kertoo tuotteestaan näin:
"Seeing is Believing. The classic moisturizing formula. Rich, emollient, protective, it cushions skin with moisture and provides an occlusive barrier to prevent moisture loss. Tests show a significant reduction in the appearance of fine dryness lines and a dramatic improvement in skin's appearance in just 14-21 days. Dermatologist, allergy and clinically tested"

Ensimmäisenä on sanottava että tämä on aivan järjettömän riittoisaa! 20ml tuubi on minulla ollut enemmän ja vähemmän käytössä viime joulusta asti ja vieläkin siellä on pohjalla tavaraa.

Voidetta tarvitaan hyvinkin pieni määrä ja iho jää siltikin kostean nahkeaksi. Luulin alunperin tarvitsevani tätä isomman nokareen kerralla koska voide ei vaikuta paksun kermaiselta vaan enemmänkin ulkonäkönsä puolesta voiteen ja geelin välimuodolta.

Tuoksuun en oikeen ikinä päässyt sisälle,se on hennon yrttinen jota on vaikea yhdistää selektiiviseen merkkiin. Ei se kuitenkaan myöskään liiemmin häirinnyt,levittämisen jälkeen siihen ei sen suuremmin enää kiinnittänyt huomiota.

Olen käyttänyt tätä yökäytössä,päivisin tämä olisi liian raskas. Varmastikin tosin aika unelma todella kuivaihoisille,kasvot ovat vielä aamullakin nihkeät mutta ihanan pehmeät.

Tässä vielä INCI-lista:
Water/Aqua/Eau
Glycerin
Squalane
Cetearyl Alcohol
Polysorbate 60
Isopropyl Myristate
Beeswax/Cera Alba/Cire D'abeille
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil
Retinyl Palmitate
Allantoin
Panthenol
Laureth-7
C13-14 Isoparaffin
Polyacrylamide
Sodium Hydroxide
Disodium Edta
Parfum/Fragrance
Benzyl Benzoate
Geraniol
Hexyl Cinnamal
Hydroxycitronellal
Limonene
Linalool
Methylisothiazolinone
Methylparaben

INCI-lista selittäneenkin mahdollisen nahkeuden kasvoilla,onhan siinä paljon kosteuttavia ainesosia.

Kuitenkaan pitkällisen testailun jälkeen en saanut mitään "AHAA-elämystä" mutta tiedän että voisin palata tähän takaisin jos kasvoni palaavat takaisin kuivaan suuntaan tai pakkaset pieksää ihoa oikeen kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti