lauantai 8. marraskuuta 2014

Hajuvesi-armeija osa 1

Teen tämän postauksen nyt useammassa osassa ettei tiedossa ole yhtä kilometri-postausta.. :)

Olen niitä jotka valitsee hajuveden fiiliksen ja päivän mukaan,harvoin käytän samaa hajuvettä viikon jokaisena päivänä.

En myöskään ole niitä joilla on erikseen päivä-ja iltatuoksut.


Tässä on tämän hetkiset hajuvesijemmat jotka ovat aina käsien ulottuvilla. Osa alkaa jo pahasti vedellä viimeisiään,ehkä siksi kaipailen jo niin monia uusia valikoimiini.. ;)


Mutta tänään siis vuorossa jemmani kolme tuoksua: Chanel No 5, Juicy Couturen Couture Couture ja Jennifer Lopezin Miami Glow.


Chanel No 5 eksyi luokseni vahingossa. Minun makuuni tuoksu on ihanan makea mutta todella rouvamainen ja ehkä siitä syystä jäänytkin vähemmälle käytölle arjessa. Usein olen huomannut tosin suihkuttelevani tätä iholleni ennen virallisempia juhlia,kai se tuo minulle itsevarmuutta ja vahvuutta.
 
Tämä Chanelin tuoksuhan on todellinen legenda,eikä mainetta yhtään vähentänyt se että tuoksu oli Marilyn Monroen suosiossa. Tuoksu kehitettiin vuonna 1921 Ernest Beauxin toimesta ja sen suosio ei ole ikinä sen jälkeen laskenutkaan. Hyvin usein tämän tuoksun tuulahdus seuraa arvokkaan oloisia vanhoja rouvia jotka liitelevät kiireisenä menojaan.

Tässä vielä viralliset tuoksunuotit Fragrantican sivuilta;
Top notes are neroli, ylang-ylang, bergamot, amalfi lemon and aldehydes
Middle notes are iris, jasmine, orris root, rose and lily-of-the-valley
Base notes are vetiver, musk, sandalwood, patchouli, oak moss, amber, vanille and civetta.


Juicy Couturen Couture Couture houkutti minut puoleensa aluksi,mitenkäs muutenkaan,kuin ulkoasunsa takia. Pullo on kauniin pröystäilevä ja yrityksellä on leikkisä tapa rakentaa mielikuva tuoksun ympärille.

Tuoksu on kehitetty vuonna 2009 ja se saapuikin luokseni vain jokusia vuosia myöhemmin.

Couture Couture on pehmeän makea mutta samalla aika voimakas. Alun alkaen käytin sitä ahkerammin mutta nyttemmin on alkanut tuntua että siitä puuttuu "se jokin". Suihkuttelenkin siis itseni makeaan pilveen usein kun on vain saatava itseni ovesta ulos ja haluan jotain tuttua ja turvallista.

Tykkään merkin tavasta markkinoida ja pukea tuotteita,voinkin myöntää himottelevani Juicy Couturen velour-verkkareita. Yksi huivi minulla heiltä jo on ;)

Ja viralliset tuoksunuotit Fragrantican sivuilta:
Top notes are mandarin orange, African orange flower and grapefruit
Middle notes are jasmine, honeysuckle and plum
Base notes are amber, vanilla and sandalwood.


Jennifer Lopez Miami Glow edustaa minulle elettyä elämää ja menneisyyttä. Olen niitä ihmisiä jotka yhdistävät tuoksut nopeasti asioihin ja tätä suihkuttaessani mieleeni tulee vahva muistojen kirjo ajalta jolloin hankin tämän ensimmäisen kerran. Olisikohan tämä nyt kolmas pullo?

Tuoksu on lanseerattu vuonna 2005 ja on hyvinkin mahdollista että ensimmäinen pullo kotiutui luokseni jo pian sen jälkeen.

Harvinaisen tästä tekee se,etten sen suuremmin välitä julkkisten lanseeraamista tuoksuista mutta jokin tässä silloin aikanaan sykähdytti. Olen omistanut aiemmin myös L.A Glow:n mutta se joutui kiertoon jo lyhyen käytön jälkeen.

Tuoksu on pehmeän makea mutta siinä on myös voimakkaampia nuotteja. Tämä on minulla sarjassa "tuttu ja turvallinen" ja luultavasti hankin taas uuden pullon kun on aika erota tästä vanhasta.

Ja virallisemmat nuotit Fragrantican sivuilta:
Top notes are pink grapefruit, coconut water, passionfruit and blackcurrant.
Middle notes are orange blossom, helitrope and cyclamen.
Base notes are vanilla, musks, blond woods and amber

Tällä kertaa nämä kolme,jatketaan läpikäymistä piakkoin.. :)

2 kommenttia:

  1. Mulle tulee tuosta Miami Glowsta niin paljon muistoja mieleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis todellakin! Ei tarvii kun haistella sitä pullon suusta ni mieleen tulvahtaa muistoja. :)

      Poista