perjantai 14. marraskuuta 2014

Hajuvesi-armeija osa 2


 Jatketaan siis siitä mihin jäätiin. Tänään läpikäytävänä on kolme seuraavaa.


Nyt onkin siis vuorossa The Body Shopin White Musk Smoky Rose, Cacharelin Amor Amor ja Yves Saint Laurentin Manifesto.


The Body Shopin White Musk Smoky Rose tuoksusta kirjoitinkin vasta vähän aikaa sitten. Se eksyi minulle,jälleen kerran,vahingossa katsellessani jotain ihan muuta ja epäilin sen olevan aivan vääränlainen tuoksu minulle mutta loppujen lopuksi hullaannuinkin aivan täysin!

Tuoksu on puhtaan makea mutta sitä ympäröi savun huntu,savuisuus jääkin iholle pitkäksi aikaa. Naurattaa itseänikin kuinka en pidä synteettisen ruusun tuoksusta ja tässä sitä taas ollaan! :D

Tässä vielä Fragrantican viralliset tuoksunuotit;
Top notes are bergamot, pink pepper and black currant
Middle notes are tobacco blossom, black rose, orange blossom and immortelle
Base notes are olibanum and white musk.

  
Cacharelin Amor Amor on minulle edelleenkin hauska sattuma.

Vuosia sitten kaverini käytti tätä todella rankalla kädellä enkä ikinä pitänyt tästä tuoksusta. Kuitenkin vuosia myöhemmin suihkuttelin sitä omalle iholleni ja se oli niin erilainen,niin lämmin,että hankin itselleni pullon. Ja pullon sen jälkeen.. En edes tiedä mones kerta tämä nyt on!

Minulla on myös ollut Amor Amor Tentation josta pidin kovasti,siinä on tähän verrattuna voimakas mustaherukkainen vivahde.

Tuoksuna tätä on vaikea kuvailla. Tämä on kevyt mutta lämpimällä vivahteella. Kaverillani tämä oli enemmän häilyvän pistävä,minulla huomattavasti pistävämpi.

Tässä vielä virallisemmat tuoksunuotit Fragrantican sivuilta:
Main notes are: pink greipfruit, mandarine, blood orange, Malati Flower, lily-of-the-valley, white musk, sandalwood, vanilla and ambergris.

Törmäsin muuten outoon ilmiöön,eri sivut väittävät tuoksunuotteja erilaisiksi?


Yves Saint Laurent Manifesto oli salamarakkautta. Ensin rakastuin pulloon,sitten tuoksun pehmeään makeuteen. Jälleen kerran olin katselemassa jotain ihan muuta ja "erehdyin" suihkuttelemaan tätä ihooni. Seuraavaksi huomasinkin jo ostavani lahjapakkauksen tätä,lahjaksi itselleni. Isosta lahjapakkauksesta onkin enää jäljellä vain tuo käsilaukkukoko.. :(

Itse kuvailisin Manifestoa sensuellin naiselliseksi. Se ei ole terävä tai pistävä vaan pehmeän vaniljainen ja lämmin.

Tässä vielä Fragrantican virallisemmat tuoksunuotit:
Top notes are bergamot and black currant
Middle notes are sambac jasmine and lily of the valley
Base notes are cedar, sandalwood, vanilla and tonka bean


Tässä olikin siis nämä seuraavat kolme. Ja vielä olisi kolmas osa hajuvesi-armeijasta tulossa,pysykää kuulolla.. :)

2 kommenttia:

  1. Amor Amor, mulle tulee moni kaverini tuosta mieleen. Itse en ole koskaan voinut ostaa itselleni tuoksua, vaikka se on niin ihana, kun melkein kaikki tutut tuoksuu sille. :D Mulla on tuo Manifesto Eclat-versiona ja tykkään kovasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tossa Manifestossa on vaan sitä jotakin! Ja totta,Amor Amor on kyl aikamoisessa suosiossa,mut hauska miten erilaiselta se voi tuoksua eri ihmisillä :)

      Poista