sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Väriä ja tuoksua

En tiedä onko luokseni hiipimässä syksyn harmaus mutta olen huomannut kaipaavani enemmän väriä elämään. Ja kosmetiikkaan.

Hyvin usein,kuin automaattisesti,meikkaan silmäni ruskean tai pronssin sävyillä,tutulla ja turvallisella. Nyt katsellessani irtonappeja The Body Shopista päätin vähän horjuttaa turvallisuutta.


Päädyin hohtavaan sinapinkeltaiseen ja hempeään vaaleanpunaiseen. En ole vielä ehtinyt kaunokaisia testailla mutta mitä niitä kaupassa sudin,oli sävyt kauniin hohtavia ja rikkaita.

Olen tykästynyt the body shopin suht laajaan irtonappien valikoimaan. Niissä on mattamaisia ja helmiäisiä,mattamaisia kuitenkin vähemmän.

The body shopista kuitenkin tulee lähes ensimmäisenä mieleen sen tuoksumaailma joten olihan jotain sellaistakin tartuttavan mukaan..


Olen tietyssä määrin kookoksen ystävä. Vartalovoiteissa kookos on liikaa,suihkutuotteissa ihana <3 The body shopin kookos ei ole tungettelevan vaan pehmeän makea.

Siitä ei tule se sellainen perus "ätläkkä" ja hyökkäävä fiilis joka hyvin usein kookoksesta tulee. Sen lisäksi tämä suihkutuote on suihkuvoide joka on saippuaton,hyvä kylmeneviin iltoihin siis!

Muistatteko muuten vielä the body shopin kylpykuulat? Minulla on niitä vieläkin ikävä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti